Scrisoare deschisă adresată presei locale și regionale

• publicat la: 21 decembrie 2013
Scrisoare deschisă adresată presei locale și regionale

Vă mulțumesc pentru participarea voluntară și necondiționată la promovarea pe întregul an 2013 a numărului de urgență 112, dar și la prezentarea multor reușite  ale Serviciului de Telecomunicații Speciale prin difuzarea de informații, știri și reportaje.

Media locală și regională, publicațiile online și jurnaliștii din județe demonstrează, în fiecare zi, că sunt cu adevărat „câinele de pază al democrației” și că  reprezintă o forță: a patra putere în stat STS a crescut și s-a dezvoltat odată cu presa, apreciază și ține cont de toate semnalările care îl vizează și care pot contribui la îmbunătățirea activității.

De altfel, în tot anul care se încheie, jurnaliștii locali au contribuit esențial la informarea rapidă, corectă și obiectivă a cetățenilor.

Dacă nu am fi avut sprijinul dumneavoastră, multe dintre realizările STS ar fi trecut neobservate, fără să fie cunoscute de publicul larg.

Sper ca reușitele comune să consolideze colaborarea dintre mediul jurnalistic și Serviciul de Telecomunicații Speciale, în spiritul unui real parteneriat și în beneficiul tuturor.

Directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale,

ing. Marcel Opriș

Lasati un comentariu