În atenția deputaților! Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România

• publicat la: 16 octombrie 2021
În atenția deputaților! Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România

O scrisoare deschisă adresată deputaților din Parlamentul României a fost  publicată de către Glasul.info. Se solicită aleșilor poporului să nu voteze Certificatul Verde care îngrădește  libertatea cetățeanului român.

Stimaților noștri deputați din Parlamentul României,

Domnilor deputați, ați ajuns în Parlamentul României, respectiv în Camera Deputaților, prin voința poporului român.

Potrivit Constituției României, art 1, alin 1, “România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil”, iar potrivit articolului 2, aliniatul “Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum.”.

Așadar, voința poporului român este suverană! Nu votați Certificatul Verde!

Românii, într-o proporție covârșitoare, arată că nu-și doresc impunerea certificatului verde, și a discriminărilor și restricțiilor ce vin la pachet cu impunerea acestui certificat. Mai mult decât clar mesajul românilor, deși cel mai dezastruos și mai incompetent premier postdecembrist al României insistă cu aberații care duc PNL-ul în sondaje direct către sinuciderea politică a acestei formațiuni politice istorice.

Sunteți reprezentanții poporului în Parlamentul României, în consecință purtați-vă ca atare și reprezentați cu cinste, onoare și bună intenție interesele poporului român!

integral pe glasul.info

Lasati un comentariu