Accidente,decese,sinucideri….la inceput de an

• publicat la: 5 January 2014
Accidente,decese,sinucideri….la inceput de an

Duminică, 05 ianuarie a.c., personalul medical al Spitalul Judeţean a sesizat Poliţia, arătând că un bărbat de 48 de ani, internat în spital,la chirurgie, s-a sinucis. La puţin timp după miezul nopţii pacinetul s-a spânzurat în salon.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, investigând împrejurările în care a survenit decesul bărbatului.

S-a accidentat în timpul unui zbor cu parapanta

            Doi bărbaţi au fost răniţi la acest sfârşit de săptămână în urma unor accidente, unul dintre aceştia s-a rănit în timpul unei aterizări cu parapanta, iar celălalt a căzut dintr-o căruţă.

            Primul dintre incidente s-a produs vineri după ora 16.00, în locul cunoscut sub denumirea „Timpa”, din Negreşti Oaş. Chiar soţia bărbatului de 39 de ani a apelat numărul de urgenţă 112 şi le-a relatat poliţiştilor că a avut loc un accident. Bărbatul, care zbura cu parapanta, a fost nevoit să aterizeze forţat şi s-a accidentat, fiind transportat la Spitalul Orşenesc Negreşti Oaş. Ulterior victima a fost transferată la Spitalul Judeţean Maramureş, pentru mai multe investigaţii.

            Sâmbătă, în localitatea Turţ,  un alt tânăr, de 16 ani, a fost rănit uşor după ce s-a dezechilibrat şi a căzut din căruţă pe partea carosabilă.

            În ambele cazuri poliţiştii din Negreşti Oaş au intervenit de îndată la faţa locului, investigând împrejurările producerii acestor accidente.

            La spital a ajuns la acest final de săptămână şi o fetiţă de numai 2 ani, din Satu Mare, care a înghiţit accidental detergent lichid. Fetiţa a fost internată la Secţia Pediatrie, starea acesteia fiind stabilă. Şi în acest caz ancheta a fost preluată de poliţiştii de investigaţii criminale ai Secţiei I Poliţie Satu Mare.

Poliţiştii anchetează împrejurările în care două persoane şi-au pierdut viaţa

            Poliţiştii investighează împrejurările în care doi bărbaţi de 67 şi 64 de ani, din Tarna Mare şi Tur, au decedat la acest sfârşit de săptămână. Cei doi erau internaţi la Spitalul Judeţean Satu Mare, iar personalul medical a sesizat Poliţia pentru a ancheta aceste cazuri.

            Bărbatul de 64 de ani, din Tur, a fost transportat cu ambulanţa la spital, sâmbătă seara, după ora 20.00, fiind găsit într-un şanţ cu apă din localitate. Bărbatul se afla în stare avansată de ebrietate şi hipotermie, iar înainte de miezul nopţii a decedat la secţia de terapie intensivă.

            Poliţiştii de investigaţii criminale din Negreşti Oaş au preluat ancheta în acest caz, din primele cercetări rezultând că nu sunt suspiciuni de omor. Cauza exactă a morţii va fi stabilită însă numai în urma autopsiei efectuate de medicii legişti.

            Şi un localnic de 67 de ani, din Tur a decedat la spital vineri dimineaţa, Poliţia fiind sesizată şi în acest caz. Bărbatul fusese internat în spital din 26 decembrie, când a căzut de la o înălţime de 1,5 metri, dintr-un fânar situat în spatele locuinţei sale. Nici în acest caz nu au rezultat suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracţiuni asupra victimei.            

Suspecţi de furt, depistaţi de poliţişti 

            Pentru prevenirea sustragerii de carburanţi din mijloacele de transport feroviar au acţionat la acest sfârşit de săptămână poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Satu Mare. În cadrul acţiunii, un bărbat de 40 de ani, din Medieşu Aurit, a fost surprins în flagrant în timp ce încerca să fure motorină din rezervorul unui tren oprit în Staţia CFR Apa.

            Asupra lui Istvan T. poliţiştii au găsit o instalaţie artizanală destinată sustragerii de carburant din rezervoare şi mai multe recipiente din plastic.

            Suspectul este anchetat acum pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, poliţiştii verificând dacă acesta nu a mai fost implicat şi în comiterea altor furturi.

            Şi poliţiştii Secţia 6 Tăşnad Poliţie Rurală au depistat în scurt timp suspectul în cazul unui furt din locuinţă. Un bărbat de 58 de ani a reclamat că din casa părintească, din localitatea Dobra, i-au dispărut mai multe bunuri. Suspectul în acest caz, un tânăr de 18 ani, tot din Dobra, a fost găsit de îndată de poliţişti, aceştia reuşind să recupereze şi bunurile furate.

            Richard Z. a profitat de faptul că imobilul nu era locuit şi a pătruns prin acoperiş în podul casei, de unde a furat bunurile. Acum însă, s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Lasati un comentariu