Şeful Ford România: În România s-au produs maşini cu mai puţine defecte la început decât în Germania sau Spania

• publicat la: 16 februarie 2013
Şeful Ford România: În România s-au produs maşini cu mai puţine defecte la început decât în Germania sau Spania

Investitorii străini apreciază abilitatea românilor de a se adapta la situaţii noi şi de a asimila tehnologii moderne, consideră Zoltan Brassai, director general al Ford România.

“Tinerii de aici învaţă şi se adaptează repede, iar acest lucru place oricărui investitor“, a declarat Brassai.

Ford a preluat în 2007 uzina de la Craiova, unde din vara anului trecut produce automobilul de clasă mică B-Max, iar în 2010 a preluat şi activitatea de import a automobilelor mărcii americane.

„Ford a venit la Craiova pentru că România este o ţară membră a UE, are o amplasare geopolitică avantajoasă, şi aici se produce calitate la un preţ competitiv. Spre exemplu, în România, la Craiova, s-au produs maşini cu mai puţine defecte la început decât în Germania sau Spania“, a mai spus Brassai.

Un alt atu al pieţei locale în ochii investitorilor este şi faptul că noile generaţii sunt destul de confortabile în ceea ce priveşte asimilarea noilor tehnologii.

La Craiova sunt produse 360 de maşini pe zi. Anul trecut Ford România a produs la Craiova aproape 30.600 de maşini, din care peste 99% au fost exportate, pe piaţa locală fiind vândute aproape 120 de maşini...zf.ro

Lasati un comentariu