Distrugeri,încăierări,evenimente rutiere…..

• publicat la: 24 martie 2014
Distrugeri,încăierări,evenimente rutiere…..

            Ieri noapte , poliţiştii din Tăşnad au fost sesizaţi  despre faptul că în localitatea Blaja a avut loc un incident.

       Deplasându-se la faţa locului oamenii legii au efectuat verificări în urma cărora au stabilit că Nicolae S.  pe fondul unei stări conflictuale cu un tânăr  i-a distrus lui Alex R.  parbrizului autoturismului care era parcat în apropierea unui local în care se aflau aceştia. Tăşnădeanul credea că tânărul cu care a avut discuţia s-a ascuns în autoturismul  mai sus-menţionat , în momentul în care a observat că acesta nu se află în autoturism s-a înfuriat  şi a aplicat o lovitură cu pumnul parbrizului autoturismului provocându-I avarii, înainte de aceasta consumase băuturi alcoolice. Acum bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere .

                 4 persoane depistate în timp ce comiteau infracţiunea de braconaj cinegetic la Lazuri

          Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme , Explozivi şi Substanţe Periculoase au organizat o acţiune pe fondurile de vânătoare Satu Mare şi Lazuri pentru prevenirea şi combaterea faptelor care aduc atingere fondului cinegetic.

         Cu această ocazie au fost depistaţi şi identificaţi Ferenc H, de 21 de ani, Robert H., de 17 ani, Istvan B., de 33 de ani, Miklos R. , în vârstă de 38 de ani, toţi din localitatea Lazuri , care cu ajutorul a 4 câini rasa ogar au urmărit şi hăituit vânatul pe fondul de vânătoare.

        Cei 4 sunt cercetaţi acum pentru comiterea infracţiunii de braconaj cinegetic, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 42 , din Legea 407/2006 modificată  privind vânătoarea şi protecţia fondului cinegetic.   

                                           Loviri sau alte violenţe la Sanislău 

                  În seara zilei de ieri  poliţiştii din Sanislău au fost sesizaţi prin SNUAU112 de către un localnic despre faptul că  într-un local la care acesta era angajat a avut loc o altercaţie.În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că 2 localinici din Sanislău aflandu-se în stare de ebrietate pe fondul unor disensiuni au provocat un scandal în localul în care se aflau , l-au lovit pe Norbert S şi au spart geamurile de la uşa de  intrare şi de la o fereastră a barului .În cauză se efectuează cercetări faţă de Romeo K şi Eduard K. pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.                    

                                     La Dorolţ a avut loc o încăierare

                   Duminică după-amiază o localnică a sesizat  faptul că într-un cartier situat pe raza localităţii Dorolţ a izbucnit un scandal între mai multe persoane.La faţa locului s-au poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Dorolţ şi jandarmi . După ce oamenii legii au restabilit liniştea au efectuat investigaţii pentru a afla împrejurările în care s-a produs incidentul ocazie cu care au  constatat că 3 bărbaţi şi o femeie pe fondul unui conflict mai vechi s-au încăierat cu alţi 4 bărbaţi folosind obiecte şi pietre , ocazie cu care au distrus geamul unui imobil care îi aparţine lui Tiberiu S, din Dorolţ , care nu fusese implicat în încăierare.   În incident a fost surprinsă o fetiţă în vârstă de 10 ani , care din fericire a suferit doar cateva escoriaţii şi se află în afara oricărui pericol.      Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de încăierare.             

                                  Infracţiuni la regimul circulaţiei    

              Duminică poliţiştii  au depistat 2 conducători auto , dintre care unul conducând cu un permis de conducere necorespunzător , iar celălalt fără a deţine permis de conducere.

           Poliţiştii Postului de Poliţie Gherţa Mică au oprit în trafic pe DJ 197 motocicleta marca Yamaha condusă de către un tânăr în vârstă de 20 de ani Beniamin S. din Turulung . Din verificările efectuate s-a stabilit că conducătorul auto nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care făcea parte autovehiculul pe care l –a condus.     

         De asemenea pe raza comunei Călineşti Oaş a fost depistat în trafic Sebastian V. , de 17 ani, în timp ce conducea mopedul marca Aprilia . Şi în acest caz s-au efectuat verificări în urma cărora a rezultat că tânărul nu posedă permis de conducere de nici o categorie. Şi lui i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.    

        4 conducători auto au rămas ieri fără permisele  de conducere  în cadrul acţiunilor organizate pe raza judeţului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier. Permisele au fost reţinute pentru încălcarea normelor rutiere privind  regimului legal de viteză şi efectuarea unor manevre de depăşire periculoase .Poliţiştii rutieri au aplicat 160 contravenţii în valoare de  peste 16000 lei.

Lasati un comentariu