Au rămas fără permis 14 șoferi vitezomani

• publicat la: 10 iulie 2020
Au rămas fără permis 14 șoferi vitezomani

Polițiștii rutieri sătmăreni au desfășurat la data de 9 iulie a.c., activități în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere, sens în care au aplicat peste 180 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor rutiere.

Astfel, la data de 9 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat pe principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave, ocazie cu care au aplicat peste 180 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 64 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 19 conducători auto, 14 permise de conducere fiind reținute pentru depășirea cu peste 50 km/h a vitezei maxime admise.


Infracțiune rutieră

 

 La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrului Secției Poliție Rurală Negrești Oaș, au depistat în trafic o femeie, de 44 de ani, din Orașu Nou Vii, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

 

Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de poliţişti

 

  Poliţiştii au identificat un bărbat, de 54 de ani, pe numele căruia instanţa a emis mandat de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea de infracţiuni rutiere.

Ieri, 9 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale în colaborare cu polițiștii Secției Poliție Rurală Beltiug au identificat un bărbat, de 54 de ani, din Beltiug, pe numele căruia Judecătoria Satu Mare a emis mandat de executare a pedepsei de 10 detenţie pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Persoana în cauză îşi va executa pedeapsa în penitenciar.

 

Lasati un comentariu