Flori de la liberali pentru doamnele şi domnişoarele Careiului

• publicat la: 8 martie 2014
Flori de la liberali pentru doamnele şi domnişoarele Careiului

Preşedintele PNL Carei,Ilie Ciută,impreună cu membrii Biroului Municipal,au impărţit în cursul zilei de sâmbătă 8 Martie,sute de garoafe trecătoarelor aflate pe străzile oraşului .

Alături de traditionalul   La Multi ani!,  liberalii au urat  tuturor femeilor o primăvară frumoasă,sănătate şi împliniri pe toate planurile.

Tot in cursul zilei de 8 martie 2014 ,liberalii careieni au  impartit  flori la Centrul de Asistenta sociala din Carei si in satul Ianculesti.

comentarii

de PNL la 9 martie 2014 - 20:03

Da era frumos sa dea si pres. Ciuta crini nu garoafe ca-s cele mai ieftine si apoi Crin il cheama si pe sefu-sau

de tulipan la 9 martie 2014 - 21:51

FELICITARI domnului presedinte Ciuta de la liberalii careieni care a impartit flori la toate doamnele intalnite indiferent de etnie!
RUSINE pentru primarul orasului care a stat ascuns toata ziua si nu are curaj sa iasa pe strada sa dea ochii cu oamenii carora le distruge parcul si orasul numai ca sa mai incaseze niste comisioane din facturi!
si masa angajatelor primariei care a fost tinuta la motel de 8 martie a fost platita de sindicat!
RUSINE pentru doi primari badarani si FELICITARI pentru presedintele liberal care an de an respecta careiencele indiferent ca este in opozitie sau nu!
Garoafele sunt cumparate din banii consilierilor liberali care nu sunt angajati la primarie si nici nu au datorii la stat cum are primarul kovacs!

de ultras la 9 martie 2014 - 23:48

mai greu la Carei cu fentatu cand ai pe unu ca domnu Ciuta/manierele nu sunt punctul forte la primari dar nici activitatea si corectitudinea/
polgarii precis au dat banii la clubul privat cu ceva marfa tanara si proaspata din slovenia

de careian la 10 martie 2014 - 15:11

vai cata atentie pe DOMNUL CIUTa!!

Lasati un comentariu