ISU ,, SOMEŞ “ are campion national la karate

• publicat la: 11 martie 2014
ISU ,, SOMEŞ “ are campion national la karate

 

Aradul a găzduit  în perioada 04-07 martie 2014, etapa finală a Campionatului de Karate al Ministerului Afacerilor Interne. La acest eveniment au participat aproximativ 80 de sportivi, reprezentanţi ai aparatului central al M.A.I., ai inspectoratelor generale, inspectoratelor judeţene şi instituţiilor de învăţământ ale ministerului.

Din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenta  ,, SOMEŞ “ al judeţului Satu Mare a facut parte si pompierul Plt.maj. Curileac Florin Dan care a obţinut locul I la proba kumite – 84 kg. Subofiţerul este unul dintre cei mai medaliaţi pompieri la karate din ţară, el va face parte din delegaţia Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta care va reprezenta România la Campionatele Mondiale ale  Pompierilor ce se vor desfăşura în august la Los Angeles.

De asemenea, Florin este calificat şi la Balcaniada de karate ale Poliţiştilor care se va desfăşura în luna octombrie în Bulgaria.

Comanda Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ,, SOMEŞ” al judeţului Satu Mare îl felicită şi îi aduce multumiri pentru rezultatele obtinuţe şi pentru modul exemplar în care acesta reprezintă inspectoratul şi judeţul Satu Mare. Florin este campionul absolut al inspectoratului.

 

Lasati un comentariu