9 gradaţii de merit pentru cadrele didactice careiene

• publicat la: 3 iunie 2014
9 gradaţii de merit pentru cadrele didactice careiene

Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare afişat un tabel nominal cuprinzând punctajele cadrelor didactice    ce au solicitat  acordarea  gradaţiilor de merit sesiunea 2014, aprobate în şedinţa Consiliului de administraţie al ISJ din 28 mai 2014.

Au fost depuse si înregistrate un numar de 164 de solicitări dintre care au fost admise numai 68. Din municipiul Carei au fost depuse 17 dosare dintre care au întocmit cerintele comisiei numai 9 cadre didactice: 6 profesori şi 3 educatoare.

Astfel,din municipiul Carei  au obtinut gradaţia de merit :

1.Menţiu Gabriela, profesor de geografie la Liceul Teoretic Carei, cu vechime 29 de ani

2.Heb Ildiko, prof. învăţ. preşcolar şi primar, educatoare sectia maghiară, cu vechime 12 ani

3. Kolbaszer Erszebet, profesor învăţămănt preşcolar şi primar, învăţătoare s.maghiară la Şcoala Gimazială nr.1 Carei , cu o vechime de 36 de ani

4. Gasko Gabriela, profesoară de matematică la Liceul Teoretic Carei, cu o vechime de 30 de ani

5.  Bala Lorant, profesor de limba şi literatura maghiară la Şcoala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu’’ Carei, cu o vechime de 8 ani

6. Robotin Monica Valeria este educatoare cu o vechime de 34 de ani la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.3 Carei

7. Motişan Rodica, învăţătoare la Şcoala Gimazială ,,Vasile Lucaciu’’ Carei, cu o vechime de 34 de ani

8. Cioltean Sorin al Şcolii  Gimanziale nr.3 Carei, este profesor de educaţie fizică şi sport, are o vechime de 14 ani şi 7 luni.

9. Gindele Emeric, director al Liceului Tehnologic ,,Simion Bărnuţiu’’ Carei,  este inginer mecanic agricol, cu o vechime de 21 de ani.  

Evaluarea activitatii a  fost realizata in urma rapoartelor  de autoevaluare, susţinute prin documente doveditoare din perioada 1 septembrie 2009 – 31 august 2013.

Presedintele Comisiei Judeţene  de evaluare a dosarelor pentru obţinerea gradaţiilor de a fost  inspectorul şcolar general adjunct Szasz Piroska.

Potrivit legislaţiei, cei care obtin gradaţia de merit beneficiază de venituri mărite cu 25% din salariu, pe o perioadă de 5 ani.

Un număr de 30 de cadre didactice au depus contestatii dar numai la 16 a fost modificat punctajul.Faţă de anul trecut,numărul solicitărilor pentru gradatia de merit a scăzut semnificativ,avand in vedere că au existat 331 de solicitări  faţă de 164  acum.

AnaMaria Roman

 

Lasati un comentariu