Atenţie la creditele false!

• publicat la: 8 iulie 2014
Atenţie la creditele false!

O femeie din localitatea braşoveană Zărneşti riscă să fie dată afară din casă pentru un credit bancar pe care sustine că nu l-a făcut.

Raluca Badea a aflat că are datorii la bancă in momentul in care s-a trezit cu o citatie de executare silita pentru suma de 750.000 de lei de la o banca, transmite Antena 3.

Reprezentantii bancii i-au prezentat acesteia un contract de creditare in care apare ca girant, insa ea sustine ca semnatura din document nu ii apartine.

In noiembrie 2010, Raluca Badea a vandut o firma pe care o detinea unui om de afaceri din Brasov. In aceeasi zi in care ea a facut tranzactia, banca a acordat un credit de 600.000 de lei, imprumut pentru care ea apare ca ar fi semnat ca girant.

Intrucat societatea comerciala care a facut creditul nu a platit datoriile, banca a cumulat restante si penalitati de 150.000 de lei la imprumutul respectiv, ceea ce o obliga pe Raluca sa achite 750.000 de lei bancii, altfel risca sa fie executata silit si scoasa in strada.

Ea bănuieste că persoana care a făcut creditul si a girat cu numele ei este chiar bărbatul căruia i-a vândut firma. Păgubita a depus plângere la politie, iar dosarul a ajuns pe masa procurorilor DNA.

Reprezentantii bancii din Brasov nu au dorit sa faca nicio precizare in legatura cu aceasta situatie.–ziare.com

Lasati un comentariu