Plopstock :3 zile, 2 scene si o experienta de neuitat

• publicat la: 17 July 2014
Plopstock :3 zile, 2 scene si o experienta de neuitat

Plopstock este un festival de muzică, născut în inima orașului Satu Mare, care se va desfășura în perioada 21-23 August. Apărut în 2010 ca și o nebunie frumoasă la inițiativa unor tineri, fără pretenții sau vise mari, a ajuns la a cincea ediție, devenind un brand local în continuă creștere.

Anul acesta festivalul vine cu un lineup echilibrat, aducând reprezentanți ai tuturor genurilor muzicale, de la rock la reggae, funk sau electro. Printre numele mari ale festivalului se numără Subcarpați, Basska, Riddim Colony, Dirty Shirt, Shiver, sau Vița de Vie.

“Am fost inspirați de reacțiile pozitive de anii trecuți și am decis ca anul acesta să oferim mai multă muzică bună, mai multe zile de distracție și mai multe puncte de atracție. Deoarece unul din obiectivele noastre este să readucem Satu Mare pe harta festivalurilor din România, am creat Plopstock Village, zonă care va oferi posibilitate de campare pentru participanții din alte orașe și va găzdui cea de-a doua scenă, Dance Stage.” declară unul dintre organizatori.

Plopstock este construit la umbra unor plopi, de unde și numele. Frumusețea acestui festival se datorează în mare parte faptului că zona este amenajată de voluntari tineri, iar decorațiile și design-ul sunt făcute în mare parte din materiale reciclabile, promovându-se astfel spiritul ecologic. Tot odata, locația, deși centrală, este nefolosita, prinzând viață doar în zilele de festival.

Evenimentul încurajează o atmosferă hippie, relaxantă și departe de grijile cotidiene, prin decorații inedite, muzică live și diferite activități. Spre deosebire de edițiile precedente, anul acesta vine cu un strop de cultură urbană adăugând un mini skate/bmx park și un teren de streetball. De asemenea, cei care vin la festival se vor bucura de o zonă de relaxare, “Chill-zone”, acompaniată de jam session-urile tinerilor muzicieni de pe o scenă special dedicata.

Pe scurt, unicitatea lui, entuziasmul organizatorilor și faptul că este cu intrare liberă pentru toată lumea, fac Plopstock un eveniment pe care trebuie să-l aveți în calendarul verii. Festivalul are ca sponsori principali Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare, Ciuc Live Music iar ca parteneri logistici Direcția Județeană de Sport și Tineret Satu Mare.

comentarii

de libeer la 17 July 2014 - 21:50

distractie pe paine!!!!!

Lasati un comentariu