5 plante vindecătoare pe care trebuie să le ai in casă

• publicat la: 23 septembrie 2014
5 plante vindecătoare pe care trebuie să le ai in casă

Plantele de apartament nu sunt doar pentru decor. Plantele pot curata aerul din casa si ofera o serie de beneficii pentru sanatate, te fac sa te simti bine si sa ai o viata mai sanatoasa. Iata 5 plante vindecatoare pe care trebuie sa le ai in casa.

1. Levănţica pentru eliberarea de stres

De sute de ani levantica este folosita ca sedativ pentru eliberarea de stres si tensiune. Doar adauga levantica in cada cand faci baie si te vei bucura de beneficiile aromoterapiei care te va calma. Sau poti folosi planta pentru a face un ceai relaxant. Aroma levanticai incetineste ritmul cardiac, scade tensiunea arteriala si te relaxează.

2. Feriga de Boston pentru curăţarea aerului

Un studiu realizat de NASA au scos la iveala faptul că unele plante de apartament, precum feriga de Boston, pot purifica casa, protejand ocupantii de toxinele periculoase. Pentru ca aerul sa fie purificat pune doua-trei ferigi per camera, la distanta una de cealalta astfel incât fiecare planta să poată respira.

3. Aloe vera poate reduce durerea si inflamatiile

Aloe vera contine o multime de compusi care reduc inflamatiile, umflaturile, rosetea, durerea si mâncărimea. Taie pe orizontala o frunza de aloe vera si pune-o peste rană… continuare pe sfatulparintilor.ro

Lasati un comentariu