Pentru ochii obositi

• publicat la: 10 septembrie 2014
Pentru ochii obositi

După o noapte albă sau chiar la sfârșitul unei zile stresante, ochii sunt primii care au de suferit. Din fericire, există o mulțime de soluții la care poți apela!

Mască cu căpșuni

Chiar dacă a trecut sezonul lor, poți apela cu încredere la cele congelate. Lasă-le la încălzit 30 de minute după care taie-le cât poți de mărunt. Întinde-te în pat și aplică bucățelele pe ochii închiși timp de câteva minute. Acizii din conținutul lor vor hidrata pielea și vor reduce inflamația.

Castravete pentru relaxare

Cu toate știm celebra imagine în care se aplică felii de castravete pe ochi pentru a-i relaxa. De ce să nu grăbești puțin procesul? Castravetele conține toate substanțele nutritive necesare hidratării și îndepărtării pungilor de sub ochi. Trece castravetele prin storcătorul de fructe și îmbibă două dischete demachiante în sucul obținut. Așază-le într-o pungă și ține-le la congelator 15 minute. Când sunt aproape congelate, pune-le pe ochi timp de 10 minute și vei fi uimită de rezultate.

Laptele, un truc vechi

Laptele conține multe proteine, aminoacizi și acid lactic, substanțe bune pentru ochii umflați. Este de ajuns să înmoi două dischete în lapte și să le aplici pe ochi 10 minute. Pune un prosop sub cap, în caz că laptele se va prelinge.

Ceaiul de mușețel face minuni

Dacă vrei să estompezi cearcănele, atunci compresele cu pliculețe de ceai de mușețel sunt soluția pe care o cauți. Au proprietăți antiinflamatoare și sunt extrem de ușor de utilizat. Pune pliculețele de ceai în apă fierbinte timp de 1 minut, după care trece-le prin apă rece. Lasă-le pe ochi timp de 20 de minute. De asemenea, în caz că ai timp le poți ține la congelator preț de câteva minute.

Sursa: Click

Lasati un comentariu