Victorie la scor pentru Platanul Marna în prima etapă a Campionatului Judeţean

• publicat la: 1 septembrie 2014
Victorie la scor pentru Platanul Marna în  prima etapă a Campionatului  Judeţean

Sâmbătă, 30 august, Platanul Marna şi Crasna Craidorolţ au disputat un  meci din campionatul judeţean, liga a 5-a, din prima etapă a      seriei A.

Stadionul Platanul din Marna Nouă a prins din nou viaţă,sâmbătă după amiază, când a găzduit meciul de fotbal de dinaintea festivalului ,,Sărbătoarea moţilor de câmpie’’ care a avut loc duminică, 31 august 2014.

Meciul a fost câştigat de  mărneni, cu scorul categoric de 5-0, adjudecându-şi prima victorie din cadrul etapei întâi a campionatului.

Golurile mărnenilor au fost marcate  de Ilie Oneţ în minutul 26, dintr-o lovitură liberă de la circa 20 de metri. Sergiu Matei a driblat   în minutul 37 –  2 fundaşi şi a înscris un frumos gol pentru Platanul Marna. Au mai înscris Vezentan în minutul 43, Fiz Călin dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri şi Cătălin Roşu, în minutul 76, printr-un dribbling şi o scăriţă la portar.

Platanul Marna  : Danciu(portar), Ilie Oneţ, Sergiu Matei, Răzvan Oneţ, Fodor Matis,Iura,Sălăjan,Iacob, Duca,Coman,Malinetescu, Roşu,Kesler,Fuzi,Vezentan,Astalos,Bertalan.

Antrenor:Vezentan Călin

Presedinte:Secan Viorel

Echipa Crasna Craidorolţ: C. Hudak – R. Spiller, A. Pop, L. Dudak, R. Fekete, S. Tamaş, R. Pinte, C. Tătar, C. Dobraş, M. Balint, M. Aciu – D. Şinca, P. Izvoran, I. Paşca.

Arbitrii întâlnirii au fost Bogdan Dragoş, o speranţă a arbitrajului românesc, care activează în Liga a 4-a la juniori republicani, şi arbitri asistenţi  Florin Moisa şi Kopriva  Tamas.

Terenul de fotbal s-a prezentat în stare foarte bună, cu un gazon bine întreţinut, iar meciul a fost unul de nivel ridicat, cu multe ocazii ratate de jucătorii Ştefan Fizi şi Keszler. Aproximativ 100 de spectatori  au urmărit meciul pe stadionul Platanul, susţinând şi încurajând echipa gazdă.

comentarii

de alinuku 7 la 2 septembrie 2014 - 16:12

felicitsrii baetii tot asa incontinuare

Lasati un comentariu