Mesajul ACL Carei

• publicat la: 3 noiembrie 2014
Mesajul ACL Carei

Co-preşedintii aliantei ACL Carei,consilierul Ilie Ciută şi  Ioan-Sorin Racolţa, aduc mulţumiri careienilor care şi-au exercitat dreptul fundamental al democraţiei şi s-au prezentat la urne pentru a vota.

Le multumim careienilor care au venit la vot si l-au sustinut pe Klaus Iohannis,candidatul Aliantei Crestin Liberale,taxând candidatul stângii,Victor Ponta.  Competitia continuă. Nimic nu e câştigat,nimic nu e pierdut până în data de 16 noiembrie. Chemăm  toti careienii cu drept de vot să se alăture lui Klaus Iohannis”.

Si consilierul Adrian Bucureştean a dorit să îşi   exprime opinia faţă de scrutinul derulat în cursul zilei de 2 noiembrie 2014.

‘Nu vreau să le mulţumesc celor ce au votat cu Iohannis ci vreau să-i felicit. Si asta e o diferenţă mare”.

În municipiul Carei,cu 21.112 locuitori şi peste 21.100 persoane cu drept de vot,candidatul ACL,Klaus Iohannis a adunat 2344 voturi.

redacţia

comentarii

de sandor la 3 noiembrie 2014 - 20:51

Felicitari ACL-istilor. Mergeti tot inainte,in ritmul acesta fiti siguri nu o sa fiti singuri multi careieni va vor sprijini si va vor urma,chiar daca sunt opriti de altii.JOS PALARIA IN FATA TA ADI BUCURESTEAN ,ESTI UN PNL-IST ADEVARAT SI UN BARBAT CU COLOANA,mare pacat ca s-a terminat cu un santaj asa de urat.

de raul la 3 noiembrie 2014 - 22:41

sunteti o forta! una reala si nu platita cu functii de maharii de la judet.
echipa e cea care conteaza si se vad si rezultatele dupa plecarea mafiotilor duplicitari.

de diu la 4 noiembrie 2014 - 19:31

in turu 2 tre sa fim la vot mai multii contra mafiei psd…care isi bate joc de cei din strainatate si nu ii lasa sa voteze …trezitiva tratilor jegu de pont rid. sal la medicii… ca nu primesc spaga destula…haideti sa votam contra lor sa iesim toti la vot in 16 noe.

de nora la 4 noiembrie 2014 - 20:47

nu lasati pe altii sa fure de la voi votul !!!!presedintele de la udmr carei sta numai la popii orto cum a fost si azi la motel cu episcopul!!!! udmr aliatul psd carei care e mandru ca calca romaniii in picioare!!!

de Horia Mărieș la 4 noiembrie 2014 - 23:47

@nora la 4 November 2014 – 20:47

Azi, intre orele 13:30 și 17, a avut loc la Motel Vraja Viilor din Carei intalnirea a cca 180 fete bisericesti din BOR care au umplut parcarea și strada de cca 100 de limuzime de mare lux, gen BMW. Toate mașinile aveau număr care începe cu SM.

A participat Preasfinția Sa Nuștiucare din Baia Mare. Unul înalt ca bradul, puternic, burtos.
S-a servit timp de trei ore o masă inbelșugată, stropită din plin.
Printre altele, stropită și cu tescovină sau cu ceva pălincă urât mirositoare, grețos de urât mirositoare, a cărei putoare mi-a strâmbat nasul deși eu stăteam cuminte in camera mea de la etajul I.
Am fotografiat pe telefonul mobil una din mașini al cărui număr mi-a plăcut: SM 68 RAI. 🙂

Am coborât ca să mă interesez dacă nu cumva sunt în mare pericol să fiu afurisit de gașcă, fiindcă eu nu prea sunt „dus la biserică”.

Am stat de vorbă cu două persoane diferite, la ore diferite. Una părea să fie șoferul unui preasfințit, cealaltă a fost o doamnă de la Motel. Ambele persoane mi-au spus direct, fără ascunzișuri, același lucru: nu a fost vorba vorba de nici un Sinod. Adică de o ședință in care să se discute cele sfinte.

A fost o întãlnire a înaltelor fețe bisericești din județul Satu Mare pentru „pregătirea” corespunzătoare a alegerilor pentru prezidențiale, turul II, duminica orbului din 16 noiembrie 2014.

Dacă n-aș fi văzut și n-aș fi auzit cu urechile mele, n-aș fi crezut că se poate intãmpla așa ceva si nici nu v-aș fi povestit.
De cãnd se bagă biserica în politică și încă atât de fățiș, fără nici un pic de rușine?
No comments.

Sunt curios dacă va apărea vre-un comunicat oficial in presa locală, de exemplu în GN-V, despre paranghelie.

V-aș putea oferi și o poză cu mașinile celor care au plecat ultimii. Ascunse de ochii lumii, parcate în „fundul curții”.
La mărci de mașini nu mă pricep, habar n-am ce rable sunt in imagine.
Știu doar că șunt popeșți, probabil că au și motorul sfințit. Ba chiar și țeava de eșapament sfințită.
Ca să iasă vãnturi și ca să iasă fum sfințit.
Aceștia au achitat nota de plată. Erau „economi”. Nu știu dacă au plătit cash sau cu card.
La numărul de lumânări vãndute de Iluminare acum câteva zile în judetul SM, cred că au plătit cash.
Cu bancnote de câte un leu.

PS

Ora 17:30. Acum Ponta tocmai anunță la TV opțiunile lui pentru primul ministru, dacă el va fi ales președinte în 16 noiembrie.
Adică îl anunță pe Călin Popescu Tăriceanu redivivus. Principala lui obțiune politica. Urmează cel de al șaselea mariaj Tăriceanu.
Cel cu juna (vorba lui Vadim Tudor) numită Pontița.

Eu sunt un porc. Mai sunt și măgar. Asta-i clar.
Sper să nu fie ales Ponta în turul II și sper ca Tăriceanu să nu mai fie niciodată prim ministru.
A fost destul.
Alte opțiuni posibile de prim ministru mai sunt, in viziunea candidatului Ponta: Florin Georgescu, George Maior. Halal candidați la postul de prim-ministru.
Să-i halească Ponta fripți pe toți trei, stropiți bine cu aghiazmă.
Din aia consumată azi din gros pe la Vraja Viilor, Carei. De sub sutană.

de Horia Mărieș la 5 noiembrie 2014 - 06:36

Doamne, oare de ce avem noi baftă numai de HarvardProaste?

http://realitatea.mobi/article/1562692

de Horia Mărieș la 5 noiembrie 2014 - 06:57

@Horia Mărieș la 4 November 2014 – 23:47

Domnule draghe,

Aflu pe surse, că exact același lucru, adică propagandă electorală ilegală pe față, in favoarea unuia sau altuia, se practică în toate parohiile – și in cele reformate sau romano-catolice, sau greco-catolice careiene și sătmărene.

In consecința, ca să nu fiu acuzat de discriminare, zic „rușinică” intregului cler creștin local. Vedeți-vă preasfințiților numai de cele sfinte, lăsați lui Scaraoțchi pulitica, că doar el se pricepe la ea, voi sunteți doar niște bieți chibiți amatori.

Dacă nu, promit ca de acum incolo să stau de vorbă numai cu rabinul.
Păcat însă că nu mai există nici unul în Carei.

de Horia Mărieș la 5 noiembrie 2014 - 07:53

PS Ca să respectăm tot adevărul istoric și ca să fim echidistanți. Și ca să acordăm, indirect, dreptul la replică.

http://www.informatia-zilei.ro/sm/200-de-preoti-ortodocsi-la-intalnirea-din-carei/

de curios la 5 noiembrie 2014 - 08:39

O singura remarca. De ce nu apare domnu consilier cu felicitarile in poza echipei ACL ? O fi fost blocat de adrian politicianu minune sau era in Braila la imbunatatiri ?

de rusinica........ la 5 noiembrie 2014 - 08:44

O remarca deosebita din partea d-ului H.M. Pe acesti indivizi ( nu putem sa le spunem PREOTI) , nu le este frica de D-zeu? Cum sa mergem sa ne spovedim la asa escroci.Auzi acolo ” preotii nu fac politica”.

de replica la 5 noiembrie 2014 - 08:47

poi numai directorii pesedisti au voie sa iasa in campanie la piata cu jeaca rosie pe ei ca generalu de la invatamant aproba numai campanie cu directorii careieni in piata si de frica concursurilor pe post sunt numiti pulitic oamenii de la pesedeu.
cum ar fi sa spuna cei de la becereu si volsbank ce angajat au avut si ce capacitati de smanglire avea baiatu …nu dejaba prifectu a instalat asa o capacitate la satmar…cu experienta lui de la becereu o sa salte stelele de la satmar pana le aduce la groapa marianelor .

de geaca-rosie la 5 noiembrie 2014 - 10:07

Hai andridu hai andridu nu toe lasa….
geaca Rosie….bineee porcutzuuu…

de nesatulu la 5 noiembrie 2014 - 11:24

…dau si o dirigentia la seral 10%
gradatia de „merit” 25% total 35 %…

de romica la 5 noiembrie 2014 - 12:10

care este mesajul udmr din care face parte si fdg carei sau ce a mai ramas din el dupa adeziunea pensionarilor la udmr???
minoritarii maghiari vor vota cu pesedistul ponta impotriva lui ionanis?
dupa bairamul de ieri de la motel al presedintelui udmr cu popii nu e greu de ghicit ce se va spune etnicilor maghiari ca indemn de vot.
totul pentru koldusul cu salar taiat si tatic pentru traficul de dohan al birjarului de fotbalist la hungaria cu motorul premeriei-

Lasati un comentariu