Iohannis, lui Ponta: I-a prostit Băsescu pe români când v-a numit premier? Pe mine m-a refuzat

• publicat la: 12 noiembrie 2014
Iohannis, lui Ponta: I-a prostit Băsescu pe români când v-a numit premier? Pe mine m-a refuzat

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, i-a dat replica finala adversarului de la PSD, Victor Ponta, la cea de-a doua dezbatere electorala din campanie, intreband daca „i-a prostit Basescu pe romani” cand l-a numit pe acesta prim-ministru.

In cadrul partii de final a dezbaterii care a avut loc miercuri seara la postul de televiziune B1 Tv, fiecare dintre cei doi candidati a avut dreptul la un mesaj de 3 minute adresat alegatorilor.

„L-am vazut pe Traian Basescu, l-ati studiat pe Traian Basescu. Domnule Iohannis, acum l-am vazut pe Traian Basescu din nou – acelasi fariseism, aceeasi incredere ca ii prosteste din nou pe romani”, a spus Victor Ponta, dupa mesajul lui Klaus Iohannis.

„Oare i-a prostit dl Basescu pe romani cand v-a pus prim-ministru? Pe mine m-a refuzat, pe dvs. v-a pus”, a venit replica lui Klaus Iohannis, dupa care Victor Ponta a avut o scurta reactie, neinteligibila, deoarece moderatoarea emisiunii a pus punct dezbaterii.

In mesajul sau, Klaus Iohannis a incheiat indemnand alegatorii sa voteze „schimbarea” si a promis ca astfel va fi „un presedinte foarte bun”.

„Din pacate, de data aceasta nu trebuie sa alegem intre doua persoane, ci intre doua abordari. Va propun schimbarea felului in care se face politica in Romania. Va propun o Romanie a respectului, a prosperitatii, a locului de munca, dl Ponta va propune cresteri de taxe si impozite pe 2015.

Raman cu oferta mea, de a schimba felul in care se face politica in Romania, de a avea respect fata de felul in care se face politica. Voi respecta dreptul la vot al romanilor, indiferent daca voteaza in Dorohoi sau in Bucuresti sau in Londra. Daca dl Ponta nu si-a facut treaba cand a fost prim-ministru, cum isi va putea face cand va fi presedinte?

Eu voi fi presedintele vostru, nu am in spate niciun fel de institutii, niciun fel de oameni care ma manevreaza. Sau daca doriti sa aveti un presedinte care este exponentul baronilor PSD, care face politica PSD. Nu dati toata puterea unui singur partid, care este de stanga, neautentic si nereformat. Votati schimbarea si voi fi un presedinte foarte bun pentru voi”, este mesajul candidatului ACL, care a generat reactia lui Victor Ponta.

sursa ziare.com

 

comentarii

de Horia Mărieș la 13 noiembrie 2014 - 03:18

În toată avalanșa asta de vești în care numele cele mai vehiculate sunt Ponta, Băsescu (amintit o dată la trei vorbe de Ponta) și Johannis, o altă știre locală, ca cea de jos, va trece, mai mult ca sigur, neobservată. Alegerile prezidențiale au făcut și o victimă colaterală.

O menționăm totuși noi: „Conducerea centrală a Partidului Mișcarea Populară (PMP) a demis-o din funcție pe lidera PMP Satu Mare, Laura Bota. Interimatul organizației județene a fost preluat de fostul ministru al Muncii, Nicolae Ivășchescu. Decizia de demitere a Laurei Bota din funcție a fost comunicată printr-un e-mail primit de la București. În semn de solidaritate cu Laura Bota, conducerile organizațiilor de femei și tineret din Satu Mare au anunțat că demisionează din funcțiile pe care le dețin. Potrivit unor surse neoficiale, cauza demiterii Laurei Bota ar fi rezultatele slabe obținute în primul tur al alegerilor prezidențiale. În aceeași situație sunt și alte 20 de filiale din țară.”

Altfel spus și mai pe scurt: Președintele PMP Elena Udrea a dat-o afară pe traseista, pe fosta PDL-istă (ca si Udrea) pe vechea, draga și apropiata ei prietenă, pe numita Laura Bota. Or fi știind ele, damele, ce sau cine le dezbină, eu unul nu știu.

Îmi aduc aminte doar de o snoavă care-mi prevestea că de Laura Bota se va mai vorbi.
S-a și vorbit, inclusiv în justiție, dar se pare că nu destul de apăsat. Poate altă dată.

http://jurnalul.ro/stiri/observator/adrian-bota-sexy-pdl-laura-bota-condamnat-inchisoare-mita-646523.html

de moni la 13 noiembrie 2014 - 08:09

si pe cine intereseaza?

Lasati un comentariu