Consultări de 30 minute. Ponta, unicul nume de premier propus de USL şi grup minorităţi altele decât UDMR.

• publicat la: 17 decembrie 2012
Consultări de 30 minute. Ponta, unicul nume de premier propus de USL şi grup minorităţi altele decât UDMR.

Presedintele Traian Basescu a avut luni dimineata scurt consultari cu liderii partidelor din Parlament in vederea desemnarii viitorului premier.

Toate partidele parlamentare au fost invitate la aceeasi ora, o premiera de cand este Traian Basescu presedinte. La consultarile anterioare, reprezentantii partidelor erau invitati la ore diferite.

Ziare.com transmite principalele declaratii si evenimente ale consultarilor in format LIVE text:

10:41 – Liderul grupului minoritatilor, Varujan Pambuccian, a declarat la Digi 24 ca Victor Ponta a fost singura propunere facuta la consultarile de la Cotroceni, si ea a venit din partea USL si grupului minoritatilor. UDMR, PDL, Forta Civica, PNTC, PP-DD nu au avut propuneri proprii, dar asta nu inseamna ca ele nu il sustin pe Victor Ponta.

10:40 – Traian Basescu va face declaratii la ora 12:00, informeaza posturile de stiri.

10:37 – Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat la sediul USL ca luni va avea loc o intalnire cu UDMR pe tema intrarii uniunii la guvernare. „O sa fie o discutie importanta, subiectul e foarte fierbinte, reactiile din tara sunt foarte intense. Am primit la sediul PSD zeci de telefoane de etnie maghiara, care zic sa nu intre UDMR la guvernare”, a declarat Dragnea.

10:34 – Victor Ponta a fost singura propunere de premier avansata de participantii la consultari, au declarat surse pentru B1 TV.

10:30Consultarile s-au incheiat. Masinile delegatiilor parasesc rand pe rand Palatul Cotroceni. Pana la aceasta ora nu a aparut nicio informatie din interior. Nu se stie daca Forta Civica si PP-DD au mai facut propuneri de premieri. Este posibil ca presedintele Traian Basescu sa faca declaratii de presa in aceasta dupa-amiaza.

10:00 – Consultarile au inceput.

09:50 – Presedintele PNTCD Aurelian Pavelescu a declarat luni, inainte de consultarile de la Cotroceni, ca Victor Ponta este o solutie „nefericita” pentru functia de premier.

 

sursa ziare.com

comentarii

de emil la 17 decembrie 2012 - 21:59

iar o solutie si mai nefericita pentru PNTCD este tocmai Aurelian Pavelescu.

de un roman la 18 decembrie 2012 - 01:07

cea mai fericita solutie pentru romani este useleu.

Lasati un comentariu