Victor Ponta devansat la Carei de Kelemen Hunor si Klaus Johannis

• publicat la: 2 noiembrie 2014
Victor Ponta devansat la Carei de Kelemen  Hunor si Klaus Johannis

In urma numararii voturilor din sectiile de votare din municipiul Carei,cele mai multe voturi au fost pentru candidatul UDMR  Kelemen Hunor- 2467.

Klaus Johannis a obtinut 2344 voturi iar Victor Ponta 2225.

Calin Popescu Tariceanu a reusit sa adune doar 512 voturi.

-articol in curs de actualizare-

comentarii

de Horia Mărieș la 3 noiembrie 2014 - 06:03

Ponta avertizează: ”Dacă în turul doi nu furăm dublu, s-ar putea să avem surprize neplăcute”

http://www.timesnewroman.ro/politic/ponta-avertizeaza-daca-in-turul-doi-nu-furam-dublu-s-ar-putea-sa-avem-surprize-neplacute

de Horia Mărieș la 3 noiembrie 2014 - 06:14

„Victor Ponta devansat la Carei de Kelemen Hunor si Klaus Johannis”

Mamma mia ce o să vă mai ‘aia’ Govor și Szasz L.!
Kösétek fel jól a gatyátokat!

de psd la 3 noiembrie 2014 - 08:18

si sefii ,sefutii ,sutii prospeti numiti intru intarirea psd

de ingrid la 3 noiembrie 2014 - 09:34

la viena am fost in sectia de votare si ne/au scos afara din sectie ca cica e noua si un minut desi legea spune clar ca cine e soseste in sectia de votare inainte de 9 poate vota!!!!
hotii comunisti!!!!!
vom iesi mai multi la turul 2!!!!!

de andrei la 3 noiembrie 2014 - 10:29

insfarsit am aceias parere punct de cotitura

de moise la 3 noiembrie 2014 - 10:41

guvernarea psd udmr isi arata capacitatile> mii de romani impiedicati sa voteze iar la carei psd a umblat cu sesizari la sectiile de votare de frica afiselor cu johannis!
conducerea cu pumnul in gura stil kovacs a fost preluata si de guvernul ponta.
ne vedem in turul doi.NU PUTETI VOI FURA CAT PUTEM NOI VOTA!

de junior la 3 noiembrie 2014 - 13:06

acum va reveni covacica la carnetul rosu de pcr si va vorbi la reformati despre binefacerile asupririi comuniste oferite in viitor de cei care vor vota cu victorviorel alias trupa de evazionisti mircsikajenika’ iuiii ce de cutite se ascut la satmar pentru uciderea justitiei si presei necomuniste.
romanii din diaspora va sustinem si va admiram!

de gica la 3 noiembrie 2014 - 13:13

,,doar 512″ voturi pt Tariceanu este un rezultat foarte bun la CAREI-la europarlamentare ciutarii abia au luat 500 de voturi in conditiile in care Johannis nu a candidat ca europarlamentar- IAR scorul bun al lui JOHANNIS nu are treaba cu prestatia ACL_CIUTA din Carei ,care n-ar fi in stare sa adune nici 300 de voturi de unii singuri!!!….

de miruna la 3 noiembrie 2014 - 13:49

bine bujorica,te asteapta gazeta dupa colt,poate reusti sa stergi mizeria de sub pres si sa pui o pila la scoala pana mai aveti la cine.
tariceanu va reprezinta de minune pe toti.
sa nu spui ca voi ati facut campanie pentru johannis?!
la fel ca si fdg carei care se rusineaza de iohannis si voteaza udmr.
lasa ca va dregeti supararea la un bogracs udemerist. 2 consilieri,unul judetean si doi gealati ati facut impreuna 500 de voturi…e o performanta totusi.

de coriolan la 3 noiembrie 2014 - 14:21

@gica esti pe contra sau asa te-ai nascut! Ba tati! Habar n-ai ce vorbesti!Stii asta din surse sigure sau te lansezi in comentarii, numa” sa te bagi in seama? Eu iti recomand gustere, sa mai citesti si cand vei fi documentat,posteaza, pana atunci, ciocuflendere,GATU!Pana una alta, spor in linsul in cur ce-l practici!

de coriolan la 3 noiembrie 2014 - 14:31

Draga Miruna, o fi bujorica? Nu cred, la cat de corect gramatical e scris acest articol. Poate o fi Alinutza, cea fara de banc!…..sau un alt postac,lezat in amorul propriu, de la partidul nenascut.

de coriolan la 3 noiembrie 2014 - 14:33

@gica, o micutza completare, care doare ….DOAR 512 VOTURI.ATAT!!!Nici mai mult nici mai putin!

de coriolan la 3 noiembrie 2014 - 14:36

@psd! zi-o pa nume! Sefutzu este Onet si nimeni altul, ca vai!, copchilu nu avea de lucru, desi este pres de psd, de o buna bucata de vreme!

de fordu la 3 noiembrie 2014 - 17:00

ce ii leaga oare pe tulipanyii de pisedisti in carei?
nu stiati?…..traficu si dohanu

de profesor la 3 noiembrie 2014 - 18:01

cat va mai rabda pamantu de nesimtiti si tupeisti care veniti sa ne spuneti ce sa facem si cu cine sa votam si sa ne amenintati daca nu ne inscriem la ciuma rosie!
nevasta lucreaza la spital si acolo e la fel inca si mai rau!
isi bat joc de oameni si mai ramane sa ne arunce in temnite la fel ca in anii 50!!!
cat credeti ca va mai suportam??? prezenta masiva la vot numai poate preveni frauda!

de gica la 3 noiembrie 2014 - 18:02

,, 2 consilieri,unul judetean si doi gealati”au ramas in echipa liberala al lui Stef iar pt acele 500 de voturi a trebuit muncit.ESTE UNA sa numeri voturi pt candidatul aflat pe valul simpatiei publice,iar mai apoi sa-ti arogi rezultatele de parca ai fi avut vreo contributie la ele,sau ESTE ALTCEVA cand intr-o situatie atipica trebuie sa iesi pe strada si sa convingi alegatori sa voteze atipic.LOCUL VOSTRU ERA LANGA ADRIAN STEF!!!poate ca acum mai numaram cu 500 mai mult.Voi ati ales partea mai usoara a lucrurilor:DE CE SA FITI CU STEF?De ce sa puneti voi umarul ca sa-i convingem pe romanii din judet ca numai IMPREUNA (indiferent de orientarea politica a fiecaruia)vom putea alege un ROMAN la conducerea Consiliului Judetean?DA cine-i STEF sa va ceara sa ramaneti langa el si la greu nu numai la bine?Candidatii la prezidentiale vin si trec dar OAMENII,CAMARAZII SI PRIETENII raman si NU SE ASCUND dupa ,,bannerul”vreounui prezidentiabil bine cotat(chiar daca in Carei majoritatea voturilor le-a primit si le va mai primi de la etnicii maghiari in frunte cu conducerea UDMR)Dar de ce sa nu va bateti voi in piept cu voturile ungurilor pt IOHHANIS?
Daca am dus 500 de voturi sau 100 sau 10, le-am facut pt viitorul presedinte ROMAN la conducerea judetului,l-am facut pt un prieten adevarat liberal,pe care voi cu atata usurinta l-ati abandonat pt varii vise politico-erotice ale unor elemente care se erijeaza in ,,reprezentanti ai dreptei careiene”(aripa nationalista).De-altfel, poate v-ar fi stat mai bine daca l-ati fi votat pe Vadim ori Funar(lucru pt care nu mi-as baga mana-n foc cum ca n-a fost asa)……

de mica la 3 noiembrie 2014 - 19:39

nu va baga nimeni in seama si ati ales sa va faceti publicitate la comentariile de pe buletinul de carei????la europarlamentare cu cine ati lucrat ca ati facut atatea voturi la carei??/ acum se vede cate voturi aduna liberalii dupa ce au plecat oportunistii care umbla dupa posturi si tinerele….

de coriolan la 3 noiembrie 2014 - 19:56

BRAVO MICA! Este tot ceea ce trebuia spus!…..

de stiutor la 3 noiembrie 2014 - 20:24

VAI VAI !!!!! Gicuta oare cui mai spui PRESEDTELE MEEUUUU Pupincuristule

de ilarion la 3 noiembrie 2014 - 20:46

Alianta perfida a PLR Carei cu PSD si UDMR este cunoscuta de aproape toata lumea…..este o lansare a lui Pinter ca viceprimar si atunci orasul nostru iarasi va fi condus de doi unguri BRAVO PLR-istilor sunteti foarte destepti,,,,nu ne mira judecata voastra daca luam in considerare inteligenta consilierului Bujorica cel cu firma si cu bani. Doar se lauda ca a fost si este finantatorul de baza a partidelor si a bograciului

de politicul la 3 noiembrie 2014 - 21:45

nu pot sa cred ca mai crede cineva minciunile pesediste legate de taierea pensiilor.,tactica diabolica de mintire a populatiei pentru ceva voturi nu mai da roade ca deja iese la iveala conspiratia de denigrare a lui iohannis

de penelist la 3 noiembrie 2014 - 22:01

nu il suspectati pe bujor de prea multa inteligenta. e prost de pute dar gica miroase a floare,a floarea soarelui. esti cam creata….in gandire ma refer..recunosti ca daca erau liberalii langa voi poate numarati 500 de voturi in plus.,nu am ales partea mai usoara a lucrurilor,am ales partea cu coloana dreapta.
mai tii minte prin 2005 cand o lazineai prin tot judetul contra cumnatului actualului camarad al tau???noi nu ne laudam cu acest scor de care esti obsedata vizavi de scorul pe care l-ai obtinut tu recunoscand ca sunteti atipici,incercand sa convingeti oamenii sa voteze atipic. ai luat-o razna ali(a)s gica

de Horia Mărieș la 4 noiembrie 2014 - 04:52

Apropo de traseiști, de vânătorii de ciolane numai bune de ros, de cei fără șira spinării, de oportuniști, de PLR Carei, etc.

Am văzut că în sondaje Tăriceanu apărea alături de Udrea. O fi cerut-o de nevastă sau care-i treaba?

de schimbare ? la 4 noiembrie 2014 - 09:35

Votul e important, dar schimbarea o fac familia şi şcoala!

de Horia Mărieș la 4 noiembrie 2014 - 18:51

„Adrian Ştef şi Mircea Govor au stabilit o strategie comună de sprijinire a lui Victor Ponta în turul II”

E bună strategia. O strategie dezvoltată și prezentată de doi ” gånditori”: un pincèr și un prof de sport de måna a treia.
Doi intelectuali de marcă.

Este sprijinită și de cuplul format azi impootriva naturii, de homo, adică umană și nediscriminatorie, Vadim+Hunor.
Estimez azi durata de viață a cuplului: 3 (trei) zile. Maximum. Mă întreb doar care este partenerul activ și care cel pasiv în cuplu Vadim+Hunor. Că oportuniști, naționaliști, șovini, lipsiți de caracter, orbiți de guvernare, sunt ambii.

de diu la 4 noiembrie 2014 - 19:21

muieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee psd… si celor care ii voteaza

Lasati un comentariu