Accident după accident. Azi,două victime

• publicat la: 14 decembrie 2014
Accident după accident. Azi,două victime

La data de 12.12.2014, în jurul orei 13.15, pe DN 19, în afara municipiului Carei, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane. Conducătorul auto B. Szilard, de 26 ani, domiciliat în Carei, în timp ce conducea autoturismul marca Fiat între localitățile Carei și Moftinu Mic, având alte preocupări în timpul conducerii autovehiculului, a intrat în coliziune cu autoturismul  marca  Kia,  care  circula regulamentar în fața sa, condus de către G. Ioan, de 68 ani din Carei. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto G. Ioan, care a fost transportat la Spitalul municipal Carei pentru efectuarea investigațiilor medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Totodată li s-au  recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Cercetările în cauză continuă.

Tot pe DN 19,duminica seara,intre Doba si Decebal a avut loc un accident tragic. Un tata si fiul sau de 5 ani au decedat in urma impactului dintre un microbus si un autoturism. Persoanele decedate au fost in autoturismul care a efectuat o depasire fara a se asigura in prealabil,intrand in coliziune cu microbuzul ce se deplasa din Satu Mare spre Carei. Alti trei raniti din microbus au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe din Satu Mare.

La data de 12.12.2014, orele 16:40, la intersecția străzii Uzinei cu B-dul. Independenței din municipiul Satu Mare, B. Lorand de 21 de ani, din Satu Mare, conducând autoturismul marca Volkswagen, pe fondul neacordării priorității de trecere, a accidentat-o grav pe B. Viorica de 59 de ani din Satu Mare, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecere de pietoni marcată și semnalizată corespunzător. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. Cercetările în cauză continuă.

La data de 12.12 2014, în jurul orei 15.04, conducătoarea auto B. Maria de  58 ani, domiciliată în Tășnad, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen pe raza orașului Tășnad, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat-o cu partea din față a autoturismului pe R. H. de 17 ani, din Tășnad, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată prin indicatoare rutiere. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a minorei R. H., care a fost transportată la Spitalul orășenesc Tășnad pentru investigații de specialitate. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge. A fost înregistrată lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În cursul zilei de 12.12. 2014, medicul legist a formulat concluzii privind leziunile suferite de victimele agresiunii comise în data de 11.12.2014 la barul ”Zet” din municipiul Satu Mare, stabilind că viața acestora a fost pusă în pericol.

Urmare acestui fapt, cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, iar în urma prezentării autorului F. Lucian de 30 ani, din Socond, în fața instanței de judecată, aceasta a dispus arestarea sa pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor calificat.

La data de 13.12.2014, orele 13:35 lucrătorii patrulei de siguranță publică din cadrul Biroului de ordine publică al Poliției municipiului Carei au fost   sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 de către N. Viorica din Carei despre faptul că la un bar din incinta pieței agroalimentare a avut loc o altercație între două persoane. Cu ocazia verificărilor s-a constatat faptul că între numiții S. Andras de 23 ani și C. Cristian de 23 ani, ambii domiciliați în Carei, pe fondul unui conflict mai vechi, a avut loc o discuție, în urma căreia cel dintâi i-a aplicat o lovitură cu o sticlă în cap lui C. Cristian. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Carei pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Agresorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

La data de 13.12.2014 la orele 19:40 lucrătorii Secție 8 Poliție Rurală Gherța Mică au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 de către P. Ioan de 49 ani, domiciliat în comuna Călinești Oaș, sat Pășunea Mare, jud. Satu Mare, despre faptul că a fost agresat fizic, pe fondul consumului de alcool, de către C. Vasile de 48 ani, din aceeași localitate. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că cele sesizate confirmă. În cauză a fost înregistrată lucrarea penală pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe comisă de C. Vasile.

În data de 14.12.2014, orele 01.20, lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Beltiug s-au sesizat despre faptul că numitul C. Szilard de 26 ani, din comuna Beltiug, a condus autoturismul marca Mazda pe DN 19 A, pe raza localității Beltiug, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Procedându-se la testarea cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0.82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare, unde i s-a recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Susnumitul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală admisă.

Lasati un comentariu