5 obiecte din casă pe care le-ai curăţat greşit toată viaţa

• publicat la: 11 ianuarie 2015
5 obiecte din casă pe care le-ai curăţat greşit toată viaţa

Am invatat cum să curăţăm obiectele de la părintii nostri. Ei au invatat cum să curate de la părintii lor si asa mai departe. Cand curăţăm, obisnuim să o facem asa cum au făcut si altii de-a lungul timpului. Află că există o metodă  mai bună de a curăta lucrurile si mult mai eficientă.

Tocătorul

Lichidul de curătat vesela nu este tocmai potrivit atunci când vine vorba de curătarea tocătorului, in special dacă vorbim despre tocătorul de lemn. Schimba metoda de curatare. Ai nevoie de o jumătate de lamaie si niste sare. Presara sare pe tocator si freaca cu zeama de la lamaie zona care trebuie curatata, apoi spala cu lichid de curatat si clateste cu apa calduta.

Capul de la dus

Nu este suficient sa speli capul de la dus cu detergent si sa clatesti. Cum ar fi bine sa o faci de acum? Pune otet alb intr-o punga de plastic si leag-o in jurul capului de dus pentru o ora. Indeparteaza punga, sterge cu o laveta umeda si va straluci ca noua.

Salteaua

Este una din cele mai dificile obiecte pe care le ai de curatat in casa . De azi inainte, aspira bine salteaua, presara bicarbonat de sodiu pe ea, lasa sa actioneze cateva ore, dupa care, aspira foarte bine din nou. Vei ramane uimita sa vezi cat de bine se curata.

Cuptorul cu microunde

Nu iti mai consuma energia frecand cuptorul cu microunde cu fel de fel de substante. Umple un bol cu apa si otet si baga-l la microunde pentru 2 minute. Dupa acest timp, nu trebuie decat sa indepartezi mizeria cu o laveta umeda.

sursa feminis.ro

Lasati un comentariu