Pompierii sătmăreni au fost cei mai buni la ,,SCĂRI” la Nyiregyhaya

• publicat la: 19 April 2015
Pompierii sătmăreni au fost cei mai buni la  ,,SCĂRI” la  Nyiregyhaya

In data de 17.04.2015, la invitaţia pompierilor din judeţul Szabolcs-Szatmar-Bereg, o delegație a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Someş” al judeţului Satu Mare, formată din Plt. Maj. Moș Olimpiu, Plt. Maj. Demian Marian, Sg. Maj. Hajdu Cristopher și Personal Civil Vani Vasile au  participat  la  concursul profesional ,,SCĂRI” Ediţia a XIII-a 2015,  desfășurată la  Nyiregyhaya-Ungaria.

La acest concurs au participat peste 20 de echipaje de pompieri din întregul judeţ al ţării vecine.

Concurentii trebuiau sa parcurga in cel mai scurt timp,cele 10 etaje ale liceului, echipaţi cu echipamentul de intervenţie , bocanci de intervenţie, aparatul de respirat cu aer comprimat în funcţiune , cască, brâu şi mănuşi.

In urma desfăşurării concursului pe echipe, echipajul pompierilor sătmăreni format din Plt. Maj. Moș Olimpiu şi Plt. Maj. Demian Marian, a reuşit o performanţă remarcabilă urcând cele 175 trepte  în doar 43 de secunde,  clasându-se pe Locul I.

La  proba individuala, Plt. maj. Demian Marian a reusit un timp de 37 de secunde, clasandu-se pe locul I.

Participarea pompierilor sătmăreni la această competiție internațională a devenit deja o tradiție, de fiecare dată echipajul nostru reușind clasarea pe podium.

In semn de multumire si apreciere pentru rezultatele obtinute comanda inspectoratului i-a recompensat cu Citarea pe Ordinul de Zi al unitatii.

comentarii

de Lucian la 21 April 2015 - 06:46

Bravo baieti!

Lasati un comentariu