Presiune scăzută la apă joi şi vineri la Carei

• publicat la: 12 mai 2015
Presiune scăzută la apă joi şi vineri la Carei

S.C. APASERV SATU MARE S.A  aduce la cunoştinţa consumatorilor  că din cauza unor lucrări de modernizare programate la Staţia de tratare a apei potabile şi frontului de captare din localitatea Doba, realizate în cadrul programului de investiţii ,,Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată in judeţul Satu Mare”, proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune, prin Programul Operaţional Sectorial Mediu, în perioada 14 mai 2015 ora 08.00 – 15 mai 2015 ora 10.00, se va întrerupe alimentarea cu apă în localităţile Dacia, Doba, Domăneşti, Moftinu Mic şi Păulian.

În localităţile Carei, Berveni, Lucăceni, Urziceni şi Urziceni-Pădure furnizarea  apei  se va realiza cu o presiune scăzută. Datorită furnizării apei la presiune scăzută consumatorii de la etaje nu vor avea apă. După începerea furnizării apei se poate întâmpla ca apa să fie tulbure o perioadă de timp.

În aceste condiţii, consumatorii sunt rugaţi să îşi ia măsurile necesare pentru asigurarea rezervelor de apă.

comentarii

de melania la 13 mai 2015 - 14:07

iar curge noroi 2 zile la robinet

de anda la 14 mai 2015 - 13:53

Sunteti culmea! Nu toata lumea are internet sau nu toata lumea citeste buletin de carei si cand ti-e lumea mai draga te trezesti fara apa! Dar bine ca sar una doua sa taie apa daca nu o platim la timp! O apa si asa mizerabila care nu o putem folosi eventual doar la dus ! ! Afisa-ti si pe usile de la casa scarilor anunturi de genul…

Lasati un comentariu