Reduceri pentru copii și elevi la trenurile CFR Călători

• publicat la: 1 July 2015
Reduceri pentru copii și elevi la trenurile CFR Călători

CFR Călători reamintește pasagerilor care se pregătesc de vacanță că la călătoria cu  trenul, copiii de până la zece ani, precum și elevii din clasele 0-12 beneficiază de  importante reduceri.

Copiii mai mici de 5 ani pot călători gratuit fără loc separat, iar copiilor de până  la 10 ani li se oferă o reducere de 50% la călătoriile simple cu trenurile  InterRegio şi Regio, atât la clasa 1, cât şi la clasa a 2-a. Această  reducere se  cumulează cu cea acordată pentru cumpărarea cu anticipaţie, cu reducerea de  fidelitate (pentru călătoria cu mai multe trenuri) şi cu reducerea de 5% pentru  biletele cumpărate online.

La vagoanele cușetă și de dormit, călătoria unui copil se realizează fără plata  suplimentului de pat în situația în care acesta nu ocupă un loc separat față de  adultul care îl însoțește. Pentru călătoria a 2 copii care ocupă împreună un singur  pat se plătește tariful unui singur supliment de pat.

Pentru familii sau grupuri mici este potrivită oferta Minigrup 2-5<http://www.cfrcalatori.ro/655>, cu reduceri înte 10% și 25%, unde în cadrul  acesteia doi copii/tineri (până în 18 ani) sunt considerați un adult.-

Reamintim că elevii din clasele 0 – 12 beneficiază conform legislaţiei în vigoare,în baza carnetului de elev sau a adeverinţei pentru clasa pregătitoare, de o reducere de 50% la cumpărarea unui bilet de tren Regio şi de o reducere cuprinsă între 20%-30% la cumpărarea unui bilet de tren InterRegio.

Pentru copiii care pleacă în tabere de vară în grupuri de minim 20 de elevi organizate prin unitatea de învăţământ sau prin inspectoratele şcolare se acordă o  reducere de 50% la trenurile  InterRegio şi Regio, clasa a 2-a. De reducere beneficiază inclusiv personalul însoţitor (1 persoană la 10 copii).

Grupurile formate din 10 elevi / tineri (până în 18 ani) pot opta pentru biletul Minigrup 2-5<http://www.cfrcalatori.ro/655>, fără a fi obligatorie prezenţa unui adult sau prezentarea legitimaţiei de elev. În cadrul acestei oferte, tinerii de până la 18 ani beneficiază de 50% reducere faţă de tariful plătit de un adult, doi  elevi/tineri fiind considerați un adult.

CFR Călători urează tuturor vacanţă plăcută!

Aceste reduceri sunt supuse unor termene şi condiţii, care sunt disponibile  pe

www.cfrcalatori.ro<http://www.cfrcalatori.ro> la secțiunea Tarife si Oferte

Naţionale.<http://www.cfrcalatori.ro/trafic-intern>  Pentru celelalte tipuri de

reduceri comerciale şi pentru facilităţile de călătorie acordate prin acte

normative, călătorii sunt rugaţi să consulte website-ul nostru.

 

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au

achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea

costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate

despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a

companiei www.cfrcalatori.ro<http://www.cfrcalatori.ro>, să ne contacteze la

numerele de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații.

 

Lasati un comentariu