Cititorii Buletin de Carei astupă gropile din asfaltul proaspăt turnat

• publicat la: 17 octombrie 2015
Cititorii Buletin de Carei astupă gropile din asfaltul proaspăt turnat

Buletin de Carei cu sprijinul cititorilor săi fideli, a reusit şi de această dată să vină în sprijinul careienilor prin semnalările situaţiei dezastruoase cu care aceştia se confruntă.

O groapă adâncă de peste 1 m , trona de 5 zile în plin centrul oraşului fără ca Primăria să fie deranjată de siguranţa careienilor. La ceas de noapte , orice trecător sau biciclist se putea impiedica şi să cadă în groapa căscată  după terminarea lucrărilor  de proastă calitate prestate de cei care se ocupă  de extinderea reţelei de canalizare din cadrul Masterplanului Apaserv.

In urma articolului „Dar cu careienii ce aveţi domnilor? Lucrări de proastă calitate la reţeaua de canalizare” , în cursul zilei de vineri, 16 octombrie, groapa a fost astupată.

Nu mai comentam calitatea lucrării, imaginile vorbesc  de la sine. Cititorii fideli au fost şi de această dată foarte prompţi.

Tot în cursul săptămânii acesteia, locuitorii din cartierul MV1, ne-au semnalat faptul că apa ce curgea la robinet era mocirloasă de-a dreptul, că hainele scoase din masinile de spălat în funcţiune au fost pătate iar maşinile distruse, la fel si centralele de încălzire de apartament. Ulterior, a fost întreruptă apa de tot, desi nu a mai fost anunţată sistarea.

Nici vineri, 16 octombrie 2015, situatia nu era schimbată ci doar consistenţa  lichidului maroniu furnizat  de Apaserv,  ce curgea la robinetele contribuabililor careieni.

redacţia

comentarii

de leontin la 17 octombrie 2015 - 22:51

ce poti astepta de la un primar care nu are casa lui si care trateaza careienii pe baza lungimii limbilor trase in interes personal?
pe primar il intereseaza sa il spurce pe consilierul Ciuta nu sa se ocupe de oras.
il intereseaza cum poate incarca facturile la lucrarile din oras ca cine a mai pomenit gard cu 20 de miloane metru???

de hehe la 18 octombrie 2015 - 21:22

Nu o sa fiti fustrati :)))UDMR castiga alegerile :)) Carei peste Satu Mare cu 5 ani !!Bravo UDMR !

de hihihi la 18 octombrie 2015 - 21:29

si daca castiga si daca nu,UDMR nu ar exista fara banii romanilor…ce ar fi fara bani romanesti?
nimic . Ce ar fi Kovacs fara banii din primarie? un asistat social presedinte de udmr….hihihi ca numa panarame din astea aveti care stau cu sesu in bot

de gyurika la 19 octombrie 2015 - 06:00

Pacat ca numai astfel se rezolva problemele.

de careian la 15 februarie 2016 - 08:19

satui de alianta udmrpsd la primaria Carei!!!!
vrem sa vedem liberalii la primarie!

Lasati un comentariu