Deposedare prin violenţă în centrul oraşului

• publicat la: 21 octombrie 2015
Deposedare prin violenţă în centrul oraşului

Duminică, în jurul orei 05.00, polițiștii de investigații criminale careieni au fost sesizați de către un tânăr, în vârstă de 19 ani, care reclama faptul că în jurul orei 03.00, în timp ce se deplasa pe bulevardul 25 Octombrie, din municipiul Carei, județul Satu Mare, ar fi fost deposedat prin violență de bunurile care le avea asupra sa, de către 3 persoane necunoscute.
Oamenii legii au demarat activități de identificare și prindere a persoanelor bănuite de comiterea faptei sesizate.

În cursul zilei de ieri, munca lor a dat roade, iar cele trei persoane bănuite de comiterea faptei au fost identificate, fiind vorba despre 3 tineri de 20, 16 și respectiv 15 de ani, din localitatea Ciumești, județul Satu Mare.
Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că Adam K. ar fi fost lovit cu pumnii la nivelul feței, de către cei 3 tineri, care i-ar fi sustras cu forța telefonul mobil, marca Huawei și portmoneul, care conținea bani și carduri bancare.
Doi dintre tineri, respectiv cel de 20 și cel 16 ani au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, cu propunerile legale care se impun în acest caz.
În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

comentarii

de nenicu la 21 octombrie 2015 - 14:47

Felicitari celor implicati in prinderea talharilor !

de SZABO la 21 octombrie 2015 - 15:12

Felicitarile se cuvin noului Comandant Dinu Urate,e super profesionist !
Curata orasu de infractor!

de gigi1980 la 21 octombrie 2015 - 17:20

felicitari si lui bogdan micovschi pentru implicare si profesionalism.

de bastonu la 21 octombrie 2015 - 18:35

va felicitati unu pe altu pentru gainarii cand adevaratii infractori sunt liberi si chefuiesc in stil mare la umbra padurii fotbalistului paziti de uniformele verzi!
cum nu a vazut ochiul vigilent pe batrana care a dormit in fiecare noapte pe strada ???
cand veti prinde pe infractorii care sug curentul de la electrica pe banii nostri si la fel apa si primesc case din cele nationalizate pe 2 lei atunci vin si eu cu multe felicitarile!

Lasati un comentariu