Careieni, ATENŢIE la gurile de canal!

• publicat la: 9 noiembrie 2015
Careieni, ATENŢIE  la  gurile de canal!

Pe zice trece primim de la cititorii careieni tot mai multe semnalări legate de siguranţa în trafic, atât pietonal cât şi rutier. Aproape pe  fiecare stradă întâlnim guri de canal ce pun în pericol careienii care trec în apropierea lor.

Una dintre acestea se află   în piaţa 1 Mai, pe strada  cu platani, evident …nesemnalizată.

Administraţia locală este momentan ocupată  cu denigrarea adversarilor politici ai primarului Kovacs, primarul care are din 2008 reţinere pe salariu pentru datoriile la bugetul de stat. Sumele importante din bugetul local se scurg către consilierii din  grupul la care primarul este preşedinte aşa că  lucrări  ca asigurarea  căilor de acces sigure în municipiu  nu sunt considerate importante, la fel cum  s-a tot amânat  asigurarea condiţiilor decente pentru locuitorii străzilor din zona 2 şi 3 a Careiului.

redacţia

Atacurile  la adresa Buletin de Carei şi a colaboratorilor  săi  sau la adresa membrilor de familie  a administratorului Buletin de Carei nu reuşesc să ne intimideze!

Continuăm. Ce nu te omoară te întăreşte!

Ne propunem să semnalăm şi   să publicam în continuare toate situaţiile cu care se confruntă careienii, uneori de coşmar de-a dreptul. Incurajările careienilor  plătitori de taxe şi impozite, pentru care le mulţumim,  ne dau puterea de a merge mai departe!

Fiecare dintre cetăţenii acestui oraş are dreptul la condiţii decente de viaţă indiferent de pregătire, de  etnie, de condiţia socială. Cu toţii  contribuim la bugetul local şi de stat şi trebuie să fim conştienţi că avem şi drepturi  nu numai obligaţii !

Lasati un comentariu