Liber la imigranţi în Tăşnad

• publicat la: 13 decembrie 2015
Liber la  imigranţi în Tăşnad

Trei noi centre de migratie vor fi înfiintate, alături de cele şase deja existente, a anuntat, duminică, ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă.

Anuntul a fost făcut în cadrul sedintei Comisiilor reunite de buget-finante din Parlament, care au adoptat raport favorabil pentru bugetul MAI pe anul 2016, relateaza Agerpres.

“In momentul de fata, Inspectoratul General pentru Imigrari are în gestionare sase centre: la Bucuresti, Somcuta Mare, Rădăuti, Galati, Timisoara si Giurgiu. Am prevazut preluarea a încă trei sedii si demararea lucrărilor pentru reabilitarea, amenajarea si dotarea acestor sedii, conform cerintelor Inspectoratului General pentru Imigrari: la Câmpulung Muscel, Tăşnad si Bumbesti-Jiu.

Cele trei pe care le vom avea suplimentar credem că în prima etapă pot asigura o primă interventie”, a raspuns ministrul, intrebat dacă România va putea prelua cota de imigranti care i-a fost repartizată.

Bugetul Ministerului Afacerilor Interne pentru anul 2016 a fost adoptat, duminică, în unanimitate, fără amendamente, de către Comisiile reunite de buget-finante din Parlament. Bugetul MAI pentru 2016 se ridică la 11,693 miliarde lei.

comentarii

de Apud Stiglitz Joseph la 14 decembrie 2015 - 12:33

Asa sa fie,ii primim cu drag,saracii

de Apud Barry Buzan la 14 decembrie 2015 - 12:57

http://www.romaniacurata.ro/apud-stiglitz-joseph-si-impostura-doctoratelor-cu-stele-si-epoleti/
Îi aparati cumva de stergeti comm urile?
Se tace tace tace
Da de se uita
Sa dat consemn de urmarire pe cei care fac comm uri
„Sa nu uiti Darie” de Zaharia Stancu
Nu uit sa intreb ,a cui e tzara asta?
Daca intrebi de doctorate plagiate,diplome false esti mai rau vazut decat,decat cine?

de osanul la 14 decembrie 2015 - 13:33

fain mod de a-ti face reclama iouji tata….poti sa duci din ei si la viisoara ta ca aveti loc berechet si e aproape de granita si aveti acolo si paznici bine platiti de laicica.

de Attila la 14 decembrie 2015 - 21:08

candva acolo erau in jur de 3000 de soldati??? este loc suficient.Sa le multumim alesilor pentru linistea pe care ne-o daruiesc!!!!!

de dica la 15 decembrie 2015 - 18:31

Să iii ducă în parlament poate așa scăpam de hotiiiii…și mincinoșii îi coruptiiii

de ,,,,, la 15 decembrie 2015 - 22:33

PSD -PNL multumim !!!

de pssst la 16 decembrie 2015 - 08:34

e voie sa scrii asta …on? daca cere sa te caute govorikul ce te faci?? nu stii ca la noi merge unsa alianta psd udmr?? la pisd sunt toti udmristii sau nu ai stiut??? cum crezi ca au fost pusi in functie tulipanii daca nu de cei de la psd?

Lasati un comentariu