Partidul Noua Dreaptă se opune înfiinţării centrului pentru refugiaţi de la Tăşnad

• publicat la: 16 decembrie 2015
Partidul Noua Dreaptă se opune înfiinţării centrului pentru refugiaţi de la Tăşnad

Partidul Noua Dreaptă, principala formaţiune politică care se opune acceptării cotelor de imigranţi în România, protestează prin Filiala Satu Mare   faţă de votul exprimat astăzi de majoritatea parlamentarilor în favoarea bugetului de stat pe 2016.

În pofida îngrijorării exprimate de românii din Tăşnad, în bugetul pe 2016 sunt alocate fonduri pentru înfiinţarea unor centre pentru refugiaţi la Tăşnad, dar şi la Câmpulung Muscel şi Bumbeşti-Jiu. Constatăm cum în timp ce ţările vecine Ungaria, Cehia, Slovacia şi Polonia se împotrivesc cotelor de imigranţi, Parlamentul şi Guvernul României continuă politica servilă faţă de Bruxelles şi alocă fonduri importante pentru deschiderea de noi centre pentru imigranţi.

În timp ce Polonia refuză cotele obligatorii privind distribuirea refugiaţilor, în urma atentatelor din Franţa, parlamentarii noştri votează cu seninătate în favoarea deschiderii de noi centre pentru imigranţi la doar o lună de la atentatele de la Paris, când atacatori musulmani sosiţi CA REFUGIAŢI în capitala Franţei au curmat cu bestialitate peste 130 de vieţi nevinovate!

În timp ce Slovacia contestă cotele de refugiaţi la Curtea Europeană de Justiţie iar Cehia respinge orice sistem de cote obligatorii de redistribuire a refugiaţilor, de asemenea în timp ce în Ungaria guvernul strânge semnături de la cetăţeni ca să demonstreze susţinerea politicilor împotriva cotelor obligatorii de imigranţi, în România guvernul a mărit suma alocată celor care vin în România ca imigranţi, de aproape 7 ori: la 1.117 lei pe lună în sezonul cald şi 1.185 lei pe lună în sezonul rece!

Această sumă este cu aproximativ 25 la sută mai mare decât pensia medie acordată în ţara noastră, de doar 890 de lei! Ca să nu mai vorbim că 700.000 de români cu pensie de invaliditate, au o pensie medie de 596 de lei! Un imigrant va primi deci mai mulţi bani decât un român care a muncit şi plătit taxe şi impozite o viaţă întreagă!

Partidul Noua Dreaptă consideră că siguranţa naţională şi vieţile locuitorilor din Tăşnad şi împrejurimi nu pot fi puse în pericol pentru a mulţumi Uniunea Europeană prin acceptarea cotelor de refugiaţi. Avertizăm prim-ministrul Dacian Cioloş că strămutarea refugiaţilor din Grecia şi Italia încalcă grav Art. 3 din Constituţia României care prevede că ”Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine”. Sosirea imigranţilor la Tăşnad va afecta siguranţa cetăţenilor şi va expune oraşul şi staţiunea balneoclimaterică unui risc de proporţii ca şi celelalte oraşe europene cu centre pentru imigranţi musulmani. Va fi doar o chestiune de timp până când şi în România se vor număra victimele unei atac terorist.

Iar reprezentanţii actualei clase politice, în frunte cu Preşedintele Iohannis şi Primul Ministrul Dacian Cioloş, vor fi responsabili pentru orice act de terorism pe teritoriul României, dacă vor pune cererile Comisiei Europene deasupra interesului românilor, a siguranţei naţionale şi a Constituţiei României. Respectând dorinţa tăşnădenilor de a nu se deschide centrul pentru refugiaţi în oraşul lor, Partidul Noua Dreaptă – Filiala Satu Mare va sprijini orice protest al locuitorilor din Tăşnad şi va organiza manifestări de amploare la începutul anului 2016 atât în faţa Prefecturii Judeţului Satu Mare cât şi a fostei unităţi de Jandarmerie din Tăşnad.

comentarii

de Osanul la 17 decembrie 2015 - 00:20

Suntem alaturi de Partidul Noua Dreapta si vom salva impreuna Tasnadul! Tara Oasului e cu voi!

de abdul la 17 decembrie 2015 - 18:15

Sa-i aduca la Carei, pentru ca are grija de ei marele sovin Kovacs !!!!!!

de Kovalsky la 20 decembrie 2015 - 12:39

Partid neofascist ca blogul aici de fatza care il promoveaza.

de grig la 20 decembrie 2015 - 12:49

si udmr din judetul satumare s-a manifestat impotriva primirii imigrantilor la tasnad! si udmr este partid neofascist atunci?

Lasati un comentariu