Accident spectaculos în Carei pe motiv de …groapă Masterplan Apaserv

• publicat la: 13 ianuarie 2016
Accident spectaculos în Carei pe motiv de …groapă Masterplan Apaserv

Un accident spectaculos a avut loc în această dimineaţă la intersecţia străzilor Viilor cu Cimitirului din mun.Carei.

O tânără conducătoare auto a ajuns cu maşina suspendată peste o groapă neastupată rezultată în urma lucrărilor Masterplanului Apaserv,  datorită unei neacordări de prioritate.

Şansa sa a fost că maşina s-a oprit deasupra gropii şi nimeni nu a fost rănit. GROAPA este acolo  de dinainte de Crăciun!

Lucrările întârziate la Masterplanul implementat de Apaserv Satu Mare în Carei  au dat  oraşului o notă de   delăsare şi reîntoarcere în perioade pe care le doream uitate.

comentarii

de Horia Mărieș la 13 ianuarie 2016 - 14:22

Nu ar fi fair play dacă n-am semnala și progresele facute în ultima vreme de careianul informat ce nu poate fi manevrat in aprecierea obiectivă a situației de facto. O facem:

„Până la urmă cineva tot va trebui să-şi asume eşecul proiectului de peste 100 milioane de euro, compromis din cauza incompetenţei şi a nepăsării angajaţilor Apaserv, majoritatea angajaţi pe criterii politice. Din cauza lor, licitaţiile au fost organizate cu mari întârzieri, iar decontările au decurs de-a dreptul haotic. Să nici nu mai pomenim de diversele şmecherii la licitaţii, menite să avantajeze unele firme stabilite pe aceleaşi criterii politice. Oare directorul Dan Stegerean, numit şi el pe criterii politice în această funcţie, îşi va asuma eşecul? Greu de crezut.
Din motivele prezentate anterior, Careiul a ajuns să arate la început de an ca un adevărat şantier. Străzile sunt pline de gropi, noroi şi asfalt distrus. Firmele încearcă să finalizeze lucrările cât mai repede, iar cei de la Apaserv, în loc să le ajute, mai mult le încurcă, împingându-le spre faliment. Dacă lucrările erau licitate la timp, adică cu câţiva ani în urmă, acum totul ar fi fost în regulă. Careiul ar fi avut reţea modernă de apă şi canlizare, străzile ar fi fost reasfaltate de către cei care le-au spart şi toată lumea ar fi fost mulţumită. Însă nu este deloc aşa şi nimeni nu vrea să-şi asume răspunderea!”

Lasati un comentariu