Cel mai vizitat obiectiv turistic din judeţul Satu Mare a rămas cu un singur agent de pază

• publicat la: 18 martie 2016
Cel mai vizitat obiectiv turistic din judeţul Satu Mare a rămas cu un singur agent de pază

Vineri 11 martie 2016 vă spuneam că paza la obiectivul turistic  Castelul Karolyi va fi asigurată până în data de 16 martie 2016 de către Poliţia Locală, potrivit spuselor lui Ioan Ecsedi. Suntem în data de 18 martie şi paza la Castel este asigurată în continuare doar de un agent local de la Poliţia Locală, fără camere de supraveghere funcţionale.

Castelul Karolyi din mun.Carei a rămas fără pază, de vineri 11 martie dimineaţa. Toţi agenţii de pază de la firma Terra Security şi-au dat demisia, supăraţi că nu au mai fost plătiţi de peste 3 luni de zile.

Deşi oficial primăria nu a semnat un contract cu altă firmă de pază, agenţii de pază de la Castel au primit înainte de a-şi da demisia  însemnele noii firme  care va prelua asigurarea securităţii obiectivului în cauză, Monticelli srl, care se pare că are acelaşi acţionariat ca Terra Security.

Firmele careiene Tiger Security,  Squad Protection srl şi  Rangy Guard srl  sunt supuse în continuare embargoului în municipiul Carei. Primăria mun.Carei nu a semnat încă un contract de asigurare a securităţii la Castelul Karolyi.

redacţia

comentarii

de Mark la 20 martie 2016 - 20:41

Povestea continua, se stie ca firma MONTICELO va prelua paza Castelului, O alta Marie…cu aceeiasi palarie ca si Terra Security, din pacate alti bani spalati si alta bataie de joc la adresa cetatenilor Careini, platitori de taxe si impozite!!! Rusine Kovacs!!!!!

de Victor la 20 martie 2016 - 20:48

Din cate am inteles DNA-ul e deja sesizat….sa vedem ce va iesii, reteaua de firme falimentare din Ungaria e luata in vizor, sa vedem ce se va intampla si la Carei, din cate am inteles este vorba si de infractiuni la securitatea statului.

de mugurel la 20 martie 2016 - 20:52

daca ar intra dna si sts la sediul udmr carei ce surpriza ar avea….acolo aparatura taman langa parchetul carei pusa…

Lasati un comentariu