Lovitură de teatru: Castelul Karolyi rămâne din nou fără pază

• publicat la: 26 martie 2016
Lovitură de teatru: Castelul Karolyi rămâne din nou fără pază

Lovitură de teatru la Castelul Karolyi, cel mai vizitat obiectiv turistic din judeţ. La câteva zile de la semnarea contractului  de către Primăria Carei cu noua firmă de securitate din Bucureşti, SC Monticello SRL , toţi agenţii de pază şi-au dat demisia.

De sâmbătă dimineaţă, Castelul a rămas fără pază, Poliţia Locală Carei asigurând prezenţa unui angajat până la lămurirea situaţiei.

Primăria Carei a semnat în data de 21 martie un contract de securitate pentru Castelul Karolyi pentru o perioadă de 12 luni cu firma SC Monticello Security  SRL Bucureşti.   detalii aici

Agenţii de pază angajaţi de noua firmă au fost preluaţi de la SC Terra Security, cea care nu le mai plătise salariile de peste 3 luni de zile. Potrivit celor declarate de agenţii de pază, aceştia au cerut un mic avans pentru a putea suplini pierderile cauzate de cele 3 luni restanţe plăţi salarii cu firma Terra Security. Refuzul plăţii avansului a determinat înaintarea demisiei de către toţi cei angajaţi de noua firmă Monticello. Astfel, la ora actuală, securitatea Castelului Karolyi este asigurată de un agent de la Poliţia Locală.

Primăria Carei a preferat  semnarea unui contract cu firma din Bucureşti după ce ani de zile a colaborat cu firma orădeană Terra Security. Cele 3 firme locale de pază sunt refuzate constant pe motiv că preţul solicitat ar fi mai mare decât cel avansat de alte firme.

Menţionăm că firmele careiene de pază nu au probleme legate de asigurarea plăţii angajaţilor lor. Până la clarificarea situaţiei de administraţia Kovacs, obiectivul turistic rămâne  vulnerabil, mai multe persoane semnalându-ne deja faptul că locurile de joacă din parc din jur sunt vandalizate.

redacţia

comentarii

de Nu e adevarat la 26 martie 2016 - 16:57

Firmele din Carei au depus oferte mai convenabile decat Monti…mamanaibii! Nu are cum sa fie mai scump cu firmele din carei decat cu firme de afara. Primarul este un nerusinat ca e impotriva firmelor careiene.

de otto la 26 martie 2016 - 21:09

cand interesele dicteaza nu contaza nimic.bine a facut agentii ca au lasat acolo,asa trebuie facut cu firmele fantome.

de localni la 26 martie 2016 - 21:19

Nu avan au solicitat paznicii ci salarul restant , firma are acelas patron Heja Zolta si Toth Atillla care au facut o promisiune de plata daca semneaza primaria contractul cu monticrllo girma care e tot al lui heja zoltan …. Evaziune fiscala la nivel inalt…
Firmele careiene nu fura din buget si nu ai cum sa mearga la 7,99 dar sa mai dea si camere de momeala …. Sai dau mumu la jenci si hrllboy ..

de ciprian la 26 martie 2016 - 22:35

Doamne feri !!!

de Lajos la 26 martie 2016 - 23:09

La puscarie cu kovacs!!!!!

de adi la 27 martie 2016 - 01:54

rusine !!!!

de Florin la 27 martie 2016 - 12:00

Firma lui Bucur si squadu nu meritau nesimtitilor. Asa trebuie sa te comporti cu firmele careiene.

de Mark la 27 martie 2016 - 16:47

Doamne feri…catastrofa e firma asta montice !!!sa nu lucreze nimeni acolo !!!

de Adrian la 28 martie 2016 - 07:56

Pe cand un articol cu fotografii din podul Castelului? Cand are, in sfarit, cineva curajul sa faca publica lucrarea netermenita, pentru care s-au incasat banii? Ploua in 8,9 locuri, peretii sunt fara tencuiala, parchetul e umflat! Groaznic. Domnul Ciuta, campionul dreptatii? Dragos Georgescu, tinarul d eprespectiva? Unul e consilier, sigur cunoaste situatia, celalat e cu locul de munca in Castel. Asteptam sa vedem!

de careian la 28 martie 2016 - 08:05

pentru kovacs primarul si keizer viceprimarul care au semnat de primire nu e valabila invitatia? ei raman cu banii si altii cu munca? mai sunt in cursa si ioji angajatul lui lajos si ionut angajat la firma de transport. pentru ei ce probe le dai?
eu astept sa vad la cine au intrat banii de la castel si cei de la marea asfaltare din 2011.

Lasati un comentariu