FRICA de Adevăr! Coaliţia UDMR-PSD-ALDE Carei atacă liberalii care cer transparenţa listelor de susţinători

• publicat la: 28 aprilie 2016
FRICA de Adevăr! Coaliţia UDMR-PSD-ALDE Carei atacă liberalii care cer transparenţa listelor de susţinători

Mare disperare mare în tabăra alianţei careiene a UDMR-PSD-ALDE. Preşedinţii acestor partide sunt  desfiguraţi de frica de a nu se afla cine sunt semnatarii lor fantomă adică  persoanele care nu au cunoştinţă despre semnătura lor pe listele  acestora de susţinători. Preşedinta Circumscripţiei  electorale 2 Carei a dat aviz favorabil  studierii listelor de susţinători pentru că de fapt acestea sunt PUBLICE.  Cine se sperie de ceva de care nu se face vinovat?

Totul a pornit de la solicitarea liberalilor careieni de a arunca o privite peste listele de susţinători cu semnături depuse la Circumscripţia electorală 2 Carei în perioada prevăzută de lege.

PNL Carei a fost singurul partid careian a cărui campanie de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturilor lor a fost desfăşurată în public, ÎN MIJLOCUL CAREIENILOR.

Niciunul dintre liberalii careieni nu s-a ferit de a se afişa în mijlocul localnicilor careieni. Singurii care au avut curajul de a sta faţă în faţă cu alegătorii cu drept de vot au  fost  membrii PNL Carei. Respectul pentru careieni i-a  făcut să procedeze astfel.

PNL a depus  la Circumscripţia electorală 2 Carei o solicitare oficială de a vedea listele de semnături din dosarele depuse de candidaţii de consilieri şi primar.

Solicitarea lor a primit aviz FAVORABIL de la preşedinta Circumscripţiei 2 Carei.

Liberalii careieni au…descins   în biroul electoral Carei cu aprobare de la preşedinta Circumscripţiei electorale 2 Carei.

Miercuri, 27 aprilie 2016,  preşedintele liberal  Ilie Ciută, însoţit de  vicepreşedinte şi de doi consilieri au urmărit o parte dintre listele de semnături. Aceştia au descoperit persoane cunoscute  care în momentul în care au fost solicitaţi să  confirme  veridicitatea semnăturii lor au afirmat că nu au cunoştinţă despre aşa ceva.  Cât de curând vom publica declaraţiile lor!

Joi, 28 aprilie 2016, accesul liberalior la dosarele cu semnături a fost blocat, însuşi primarul atenţionându-l pe Ilie Ciută  că nu este indicat să procedeze la aceste căutări.

Toţi liderii partidelor din coaliţia  UDMR-PSD-ALDE  împotriva transparenţei decizionale s-au  înghesuit deja la presa de casă a primarului pentru a da declaraţii  prin care ATACĂ transparenţa!

Dacă se  ştiu în bună regulă, oare de ce se tem?  Oare ce au de ascuns?

Toţi  candidaţii de primar din alaianţa UDMR-PSD-ALDE Carei  s-au înghesuit să laude actuala administraţie şi  relaţia lor amicală cu primarul  Kovacs sau viceprimarul Keizer de ajungi să te întrebi ce fel de nemulţumiri i-au determinat să se înscrie  la startul pentru cucerirea primăriei sau a consiliului local.

Abuzul la care face referire candidatul Pinter este de fapt o aprobare primită de la preşedintele Circumscripţiei electorale 2 Carei.

Trucarea la care se face referire nu e cumva tocmai acţiunea săvârşită de cei 3 candiaţi de primar din alianţa amintită acceptând ca pe listele lor de susţinători să se regăsească semnatari care nu au cunoştinţă de aşa ceva?

Replica liberalilor nu s-a lăsat aşteptată , aceştia afirmând că… NU MAI VREM SĂ FIM MINŢIŢI.  Ne-am săturat de jocurile de culise duse de  această alianţă UDMR-PSD-ALDE împotriva adevărului! Suntem izolaţi tocmai pentru că dorim ca adevărul să iasă la iveală.  Ce au de ascuns? Nu mai vrem minciuni şi furturi pe faţă. Careienii au dreptul  să cunoască adevărul. E calea cea mai grea cea pe care am pornit dar e cea legală, a declarat preşedintele PNL Carei, Ilie Ciută.

Vom reveni cu detalii despre persoanele care se află pe liste de suţinători fără a-şi fi dat acordul şi semnătura.

 

Buletin de Carei

comentarii

de Ioan la 28 aprilie 2016 - 13:24

Pe ei, că nu merită frăţietate. Felicitări pentru curaj şi calea dreaptă ce trebuie instaurată cu price preţ. E timpul după 26 ani să fie scuturaţi din nemernicia lor. Altfel ei consideră pe toată lumea proşti.

de abdul la 28 aprilie 2016 - 19:27

O sa vedeti ca pe acele liste o sa apara si semnatura unor persoane decedate in urma cu cativa ani !!!

de Vasile la 28 aprilie 2016 - 21:40

Eu nu cred ca ALDE si PSD au facut asa ceva. Ei sunt legalitatea intruchipata, tradatorul carunt si coiut supus declara ei nu sau atins de rata aia neagra.
Ceva de genul: Politistul intreaba: „Domnu’ de ce schiopatati?;
Eu nu am furat rata d-le politist!

de doru la 29 aprilie 2016 - 21:36

Coiut să întâlnit cu Kovacs la balta la ghenci și au încercat să mai prindă odată pestele……Kovacs postează numai poze cu ce trebuia terminat în managementul trecute da cu mizeria de la bloc anl nu cum îi asfaltează lui haghen drumul în spatele ștrandului nu…nu spune cât plătește haghen după folosirea ștrandului a apei termala…??? Nu postează când a tăiat copaci din parc..?

de doru la 29 aprilie 2016 - 21:40

Coiut să întâlnit cu Kovacs la balta la ghenci și au încercat să mai prindă odată pestele……Kovacs postează numai poze cu ce trebuia terminat în managementul trecute da cu mizeria de la bloc anl nu cum îi asfaltează lui haghen drumul în spatele ștrandului nu…nu spune cât plătește haghen după folosirea ștrandului a apei termala…??? Nu postează când a tăiat copaci din parc..?câtă nesimțire mai au infractorii asti-a

de zoli la 29 aprilie 2016 - 21:56

Mesaj pntr toți cetățeni care avetiii viii .în viile tireamului…Kovacs vrea să vă păcălească din nou vin alegerile și a trimis un utilaj să îndrepte drumurile cu vrăjeală ca se începe să le facă …va aduc la cunoștință că ne minte de 5 ani ca le face si ca introduce curentul…..va rog să nu îl credeți e o mare păcăleală…dk treceți pe lângă blocu anl…veți observa a iii asfaltează lui …haghen marele lui prieten drumul din spatele ștrandului…si nu drumurile unde șanț dezastru

Lasati un comentariu