Unii sunt plătiţi să aibă grijă de oraş dar asistă la distrugerea spaţiilor verzi

• publicat la: 10 mai 2016
Unii sunt plătiţi să aibă grijă de oraş dar asistă la distrugerea spaţiilor  verzi

Luni, 9 mai 2016, au început lucrările de asfaltare în centrul oraşului, lângă sensul giratoriu din p-ţa 1 Mai. Zona a fost semnalizatăcorespunzător  iar circulaţia deviată pentru ca utilajele să îşi poată desfăşura activitatea.

La faţa locului am remarcat utilaje cu însemnele Saminstal. Unul dintre acestea, un buldoexcavator, purta molozul de la decopertarea porţiunii de drum pregătite pentru asfaltare, PE  SPAŢIUL VERDE din cartierul din jur.

Nimeni din administraţia locală nu s-a deranjat să intervină pentru a proteja spaţiul verde de pe domeniul public al oraşului în condiţiile în care salariul mediu lunar al  aparatului primarului este de peste 970 de euro, evident echivalentul în lei.

Spaţiile verzi din mun.Carei   sunt întreţinute de departamentul DSPL din primăria Carei al cărui coordonator, angajat al primăriei, furnizează servicii şi materiale de grădinărit de la firma familială. Să fie oare interesat departamentul de spaţii verzi din primărie de …refacerea cât mai multor spaţii verzi pentru a creşte şi achiziţiile de la firma în cauză?

O nouă dovadă a promovării unui interes de grup în defavoarea cetăţeanului careian de rând care plăteşte conştiincios  dările către primărie.

Aşteptăm cu interes date şi dovezi care să infirme  cele menţionate de Buletin de Carei.

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de lola la 10 mai 2016 - 12:23

Sunt sigura ca politia locala „este pe faza „si o sa imparta niste amenzi usturatoare,fiindca l-eam vazut,in mijlocul focarului la datorie, care vegheau la linistea si siguranta populatiei.

de Florin la 10 mai 2016 - 18:12

Am vazut timp de 8 ani de ce sunt in stare actualii primari. As dori sa vad si pe alticineva la primarie adica sa vad fete noi care sa se mai uite si la careieni si sa ne bage in seama nu numai inainte de alegeri.
Stim cum arata casa si curtea lui Kovacs inainte de a fi ales primar si cum arata acum. Am vazut si cum arata curtea lui Ilie Ciuta fara sa fie primar. Daca pentru el a fost in stare sa faca ce a facut va fi in stare sa faca si pentru careieni mai ales ca el nu e dependent de salariul de primar.

Lasati un comentariu