Veste proastă! Primăria Carei nu îşi protejează spaţiile verzi

• publicat la: 9 februarie 2018
Veste proastă! Primăria Carei nu îşi protejează spaţiile verzi

O căruţă staţionează de luni de zile pe spaţiul verde din domeniul public al mun.Carei aflat în Parcul Dendrologic fără ca cineva să ia măsuri. De cine se teme administraţia Kovacs-Keizer de nu ia măsuri sau ce obligaţii are faţă de proprietarul căruţei?

Terenul din parcul dendrologic Carei se află în domeniul public al municipiului. Faptul a fost confirmat de către directorul Biroului Patrimoniu, administrare domeniu public şi privat din cadrul Primăriei Carei.

În aceste condiţii este de neînţeles cum Primăria Carei permite staţionarea de luni de zile a unei căruţe pe spaţiul verde din incinta parcului dendrologic.

Buletin de Carei a semnalat acest aspect zilnic Poliţiei Locale la numărul de telefon oferit în urma anunţul oficial de pe pagina Primăriei Carei prin care se solicita ajutorul cetăţenilor pentru protejarea spaţiilor verzi amenajate cu sume consistente.

Un echipaj al Poliţiei Locale a venit la faţa locului după prima semnalare dar  a plecat rapid şi nici nu a mai revenit pentru a constata ineficienţa vizitei lor.

Primăria Carei dă dovadă încă o dată de făţărnicie, de tratament discriminatoriu aplicat pentru situaţii similare.

,,Pe această cale, Primăria Carei solicită locuitorilor municipiului să protejeze spațiile verzi, pentru a căror întreținere se cheltuiesc sume importante din bugetul local, adică din banii contribuabililor. De asemenea, locuitorii care observă astfel de distrugeri ale spațiilor verzi sunt rugați să sesizeze imediat Poliția Locală Carei, la numărul de telefon 0726.244.481.,, apare scris pe pagina de Facebook a Primăriei Carei.

http://www.buletindecarei.ro/2018/02/politia-locala-carei-si-protejarea-spatiilor-verzi-din-parc-venividi-vici.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/01/ipocrizie-masuri-impotriva-distrugerii-spatiilor-verzi-la-carei-doar-pentru-unii.html

Menţionăm că  postul de director la Poliţia Locală este deţinut de o persoană care nu a promovat un concurs  ci a fost numită de conducerea Primăriei Carei.

Buletin de Carei

comentarii

de angi la 11 februarie 2018 - 09:58

am auzit ca nici impozit nu plateste asociatia cu caii din parc

de Karcsi la 12 februarie 2018 - 07:52

Parcul Dendrologic nu este domeniu public.

de sandu la 12 februarie 2018 - 09:28

rusine jeno si lajos!

de pentru karcsi la 12 februarie 2018 - 09:29

parcul dendrologic a fost cumparat?

de Karcsi la 12 februarie 2018 - 09:39

@pentru Karcsi.Tot orasl este vandut!

de Buletin de Carei la 12 februarie 2018 - 09:55

Cine l-a cumparat?

de Karcsi la 12 februarie 2018 - 10:17

@Buletin de Carei.Cine inchide ochii la acest jaf??? Cine tine in secret destinatia,valorificarea materialului lemnos rezultat din taierile acestor arbori???

de Buletin de Carei la 12 februarie 2018 - 10:31

Daca stiti ca este vandut Parcul Dendrologic poate stiti si cine l-a cumparat. E pacat sa tineti numai pentru dvs informatia.

de Karcsi la 12 februarie 2018 - 11:03

Consilierii, CL alesi poate stiu mai multe sa va spuna.Aveti toate posibilitatile necesare sa aflati ce sa intamplat cu parcul careienilor.Dar si tacerea este un raspuns.

de Buletin de Carei la 12 februarie 2018 - 12:28

Dvs ati afirmat ca Parcul Dendrologic nu este domeniu public. De unde stiti sau ati aruncat la nimereala informatia?

de Karcsi la 12 februarie 2018 - 14:14

Se vede si din avion.Careiul de mult nu mai este al careienilor.Dar! Se dezvolta cu pasi repezi.Este plin cu oameni fericiti si respectati. OARE?Ce parere aveti?

de pentru karcsi la 12 februarie 2018 - 16:16

esti ko fiam!
se vede din avion ca este vandut?

Lasati un comentariu