Oneţ şi Pinter mai puţine voturi decât partidul

• publicat la: 9 iunie 2016
Oneţ şi Pinter mai puţine voturi decât partidul

La final de numărare voturi  de la alegerile locale de duminică, se remarcă faptul că doar candidaţii UDMR şi PNL Carei , respectiv  Kovacs Eugen şi Ilie Ciută au fost o locomotivă pentru partidul lor, cei de la PSD şi ALDE, respectiv Ionuţ Oneţ şi Pinter Jozsef  situându-se sub totalul  obţinut de partidele pe care le conduc.

Astfel, cea mai mare diferenţă o găsim la candidatul PSD Carei, Ionuţ Oneţ  care a obţinut 856 de voturi, cu 324 mai puţine decât cele pentru lista de Consiliu Local.

O diferentă mai mică există la candidatul ALDE care a  luat  723 de voturi faţă de 728 alegători care au  votat lista pentru CL şi 796 care au votat lista pentru Consiliul Judeţean. Singurul careian dintre cei 4  candidaţi  la primărie a luat cele mai puţine voturi .

La alegerile locale 2016, candidaţii locomotive electorale au fost Kovacs Eugen şi Ilie Ciută.

Candidatul UDMR a obţinut cu 686 voturi mai multe decât cele pentru Consiliul local iar la candidatul PNL diferenta a fost de 176 de voturi in favoarea sa.

Buletin de Carei

comentarii

de tibi la 11 iunie 2016 - 04:36

Asti-a da politicienii…?

de nelu la 11 iunie 2016 - 21:09

ce rusine pentru careianul care zicea ca e dea nostru si facea poze cu stadionu kosos…veti fi consilier judetan cu 700 de voturi domnule iouji?

de Pop Nicolae la 14 iunie 2016 - 21:35

Aseară am dorit sa postez un comentariu pe opinie de Carei , bineînțeles ca nu a apărut . Ori așa se înțelege libertatea de exprimare , ori adevărul doare . Va redau în continuare comentariul : „Am urmărit îndeaproape acest sondaj, nu ca nu as știi ce sa urmărește cu el . Ce sa vezi, aseară la 21:15 pentru DA votaseră 131 , iar pentru NU 170 ! La ora 22 deja pentru DA erau 190 de voturi! Exact același lucru s-a întâmplat și în dupa-amiaza aceasta, când efectiv au explodat voturile pentru DA. Chiar va vor capul domnule Ciută. Așa va trebe dacă doriți sa rămâneți independent. Cine-i șantajist și manipulator așa moare.”

de tudor la 15 iunie 2016 - 12:58

unde este careianul pinter care ne ametea ca e de al nostru? de ce se ascunde acum si nu mai depune coroane la monument? nu mai merg la balta cu ionut si cu jeno la ghenci?

de alex la 17 iunie 2016 - 21:33

dupa numarul de voturi primite de candidati,domnul Ciuta trebuie sa fie ca vice mai ales ca este si roman!
nesimntirea udmreului careian e mai mare ca a hortistilor !

Lasati un comentariu