Premianţii Şcolii Gimnaziale 1 la „Pledoarie pentru excelență”

• publicat la: 14 iunie 2016
Premianţii Şcolii Gimnaziale 1 la „Pledoarie pentru excelență”

La  Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti” din Satu Mare, a avut loc a IV-a ediție a festivității de premiere „Pledoarie pentru excelență”, organizată de către Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare.

La acest eveniment au participat cadre didactice de limba și literatura română din județ, elevi, părinți, jurnaliști. Evenimentul a fost onorat de prezența  conf. univ. dr. Mina Maria Rusu, inspector general în Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, a  prof. Călin Durla, Inspector școlar general, precum și a altor inspectori de specialitate.

Cu acest prilej, au fost premiați elevii care au obținut premii și mențiuni la Olimpiada de Limba și Literatura română, precum și la alte concursuri organizate în cadrul disciplinei la nivel de județ. De asemenea, au fost premiați și profesorii care i-au pregătit pentru aceste concursuri.

Careiul a fost reprezentat cu cinste și de către elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 Carei, care au urcat pe podium. Astfel, eleva Mihalca Teodora din clasa a VI-a E a obținut premiul I la Olimpiada de Limba și Literatura Română, faza județeană, participând astfel la faza națională a acestei olimpiade, de unde s-a întors cu un rezultat remarcabil, obținând 85 de puncte din totalul de 100 de puncte.

Eleva Majer Alexandra din clasa a VI-a E a obținut premiul al II-lea la Olimpiada de Limba și Literatura Română la faza județeană, iar eleva Pap Denisa din clasa a VII-a A a obținut premiul al III-lea la Olimpiada de Lingvistică, faza județeană, elevelor oferindu-li-se și medalii. Cele trei eleve au fost pregătite de  prof. Ana Seleveschi.

Balog Octavian din clasa a VI-a A și  Bolba Denisa din clasa a VIII-a A au obținut mențiuni la faza județeană a concursului „Lectura ca abilitate de viață”. Cei doi elevi au fost pregătiți de către prof. Claudia Guler.

Felicitări elevilor și succes în continuare!

sursa – Scoala Gimnaziala nr.1

Lasati un comentariu