Lucrări pe bdul 25 Octombrie

• publicat la: 16 august 2016
Lucrări pe bdul 25 Octombrie

Buletin de Carei a primit imagini de la careienii care se  întreabă de ce se reasfaltează trimestrial porţiuni de drum în oraş în loc să fie realizată o lucrare temeinică care să reziste măcar 12 ani.

Pe bulevardul 25 octombrie, echipe de la primăria Carei cosmetizau azi denivelările şi gropile din asfaltul care a ajuns deja celebru datorită promovării lui de către cei ce ne tranzitează urbea. Porţiunile respective au mai fost în lucru în campania electorală şi apoi de câte ori Buletin de Carei a semnalat existenţa gropilor, a surpărilor sau crestelor apărute.

Buletin de Carei

 

comentarii

de roman la 17 august 2016 - 12:06

eu cred ca muuult mai des decat trimestrial,cel putin in zona parcului (adica mai central asa)te ia cu durere de cap de la zgomot,cred ca cel putin o data pe luna sunt prezenti,si fac asta deoarece materialul folosit este de slaba calitate,altfel nu imi pot explica de ce astupa aceleasi gropi de cate ori lucreaza.Bani aruncati pe fereastra direct in buzunarele celor care aproba si executa astfel de lucrari,si cetateni ignoranti care platesc taxe si impozite fara sa cracneasca fata de bataia de joc la care sunt supusi zilnic.

de Horia Mărieș la 12 octombrie 2016 - 17:06

„Careianul / 31 de minute ago Lecturând presa judeţeană, pot fi găsite nişte date extrem de interesante vizavi de milioanele de euro care s-au cheltuit pentru întreţinerea, dar şi modernizarea drumurilor judeţene în ultimii patru ani. Interesant este că, în pofida acestor sume cheltuite în mandatul trecut, drumurile judeţene din zona Careiului arată ca după război: impracticabile din cauza gropilor tot mai largi şi tot mai adânci.”

Da, are foarte mare deptate sasul!

Doar că are orbul găinilor. Nu vede, n-aude, nu zice nici pâs de străzile și de trotuarele pe care el este zilnic flaszterkoptató, adică de cele din Carei. Poate că o să le vadă peste vreo zece ani sau intr-o zi de excepție, una binecuvântată când n-o să aibă privirea prea încețosată.

Lasati un comentariu