Abonamente pentru Teatru

• publicat la: 29 septembrie 2016
Abonamente pentru Teatru

Începând cu luna noiembrie patru trupe de teatru din Oradea vor susține spectacole pe scena Teatrului Municipal din Carei. Astfel, în premieră, doritorii vor putea să își achiziționeze abonament la trei spectacole în limba maghiară ale trupei Teatrului „Szilgligeti” din Oradea, iar pentru cei care dețin abonament și ratează una dintre piese, orădenii vor oferi o piesă de teatru bonus. Prețul unui abonament pentru adulți va fi de 50 de lei. Abonamentele vor fi puse în vânzare din momentul în care vor fi remise instituției careiene de către Teatrul din Oradea.

Va exista o stagiune separată pentru elevi, care va cuprinde tot trei spectacole în limba maghiară ale trupei „Lilliput”, prețul unui abonament fiind de 15 lei.

Tot din luna noiembrie, Trupele „Iosif Vulcan” și „Arcadia” de la Teatrul „Regina Maria” din Oradea vor prezenta spectacole în limba română pe scena Teatrului Municipal din Carei, atât pentru adulți cât și pentru copii, prețul biletelor  și titlul spectacolelor urmând să fie anunțate  din timp.

In urma unei colaborări dintre Filarmonica Dinu Lipatti și Direcția de Cultură Carei, începând din luna decembrie 2016, careienii vor avea posibilitatea să își achiziționeze abonamente și pentru spectacolele Filarmonicii sătmărene. Prețul unui abonament va fi de 75 lei și va permite accesul spectatorilor la 6 spectacole, câte unul în fiecare lună (din decembrie 2016 până în luna mai 2017).

Primul spectacol va fi Concertul de Crăciun,  programat pe 14 decembrie 2016, la Sala Teatrului Municipal din Carei. Abonamentele vor fi puse în vânzare la sfârșitul lunii octombrie.

Lasati un comentariu