Directorul Liceului Teoretic Carei citat de E.ON Energie România

• publicat la: 7 septembrie 2016
Directorul Liceului Teoretic Carei citat de E.ON Energie România

Noul an școlar aduce condiții mai bune de studiu dar și o reducere a consumului de energie pentru nouă unități de învățământ din judeţele Caraş-Severin, Bacău, Botoşani, Maramureş, Mureş, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Timiş.

Iluminarea corespunzătoare a sălilor de clasă este deosebit de importantă în buna desfășurare a activităților instructiv-educative și de aceea și în acest an E.ON a venit în sprijinul comunităților în care este prezent și a continuat proiectul „Energie în școlile copilăriei”, proiect dedicat îmbunătățirii condițiilor de studiu.

Proiectul „Energie în școlile copilăriei” a debutat în 2012 și până în prezent a fost dezvoltat în 37 de unități de învățământ din țară, din mediul rural și urban, peste 20.000 de copii și cadre didactice beneficiind de condiții mai bune de studiu.

În cadrul proiectului, au fost montate 15300 de corpuri de iluminat și 37000 de tuburi economice și cu led, suma investită de E.ON România fiind de 1.580.000 EUR.

În perioada iunie-august a.c., au fost montate circa 6.000 de corpuri de iluminat și 15.000 de tuburi cu led mai economice și eficiente, bugetul alocat de E.ON România în 2016 pentru acest proiect fiind de 650.000 EUR.

Lucrurile mari se fac cu pași mici dar siguri și în mod constant. Ne-am propus încă de la venirea în România să fim aproape cu adevărat de comunitate și să venim în întâmpinarea nevoilor acesteia. Am susținut și susținem în continuare educația, deoarece fără educație nu este viitor, și de aceea dorim prin acest proiect să oferim sprijin unităţilor şcolare și implicit comunității”, a declarat Dan Morari, Director General al E.ON Energie România.

“Mulțumim mult companiei E.ON pentru sprijinul acordat în vederea realizării iluminării cu leduri a tuturor sălilor și anexelor Liceului Teoretic din Carei în cadrul proiectului Energie în școlile copilăriei. Ajutorul oferit vine în sprijinul procesului didactic, ducând nu doar la diminuarea cheltuielilor, ci fiind și un material didactic în sprijinul unei interesante lecții de fizică. Sperăm ca prin astfel de proiecte să se facă lumină în cât mai multe școli din România”, a declarat prof. Zsido Sandor, directorul instituției.

Buletin de Carei a mentionat despre aceste schimbări încă din data de 16 august, atunci când a specificat  si despre intentiile primarului de comasare a scolilor careiene. Liceul Teoretic a fost mereu vizat de Primărie pentru a fi comasat cu scoala gimnazială vecină, nr.3. Datorită unui management de succes Liceul Teoretic este râvnit si admirat în acelasi timp.

Buletin de Carei

comentarii

Lasati un comentariu