Rotirea cadrelor în varianta UAT Municipiul Carei. Organigrama şi statul de funcţii

• publicat la: 6 decembrie 2016
Rotirea cadrelor  în varianta UAT Municipiul Carei. Organigrama şi statul de funcţii

În cadrul sedinţei Consiliului Local Carei din data de 25  noiembrie 2016  a fost supus la vot Proiectul de hotărâre privind aprobarea noii Organigrame , a statului de funcţii a aparatului de specialitate al primarului Kovacs precum şi a serviciilor şi instituţiilor subordonate CL.

Singurul consilier care a îndrăznit să  ceară explicaţii despre conţinutul proiectului a fost consilierul Ilie Ciută.  Afirmaţiile sale despre modalităţile de rotire a cadrelor , ascunderea lor  la departamente unde nu activează si compararea  organigramei cu  ,,cimitirul elefanţilor,,   nu au fost pe înţelesul  primarului  Kovacs care a  crezut  că e vorba despre anumite persoane şi a intervenit rapid în susţinerea lor, conform înregistrării video a şedinţei de pe pagina  de socializare a Primăriei Carei.

Vă redăm în continuare organigrama oferită consilierilor aleşi de către careieni  de unde se poate observa faptul că anumite persoane lucrează la un departament dar sunt pontate la altul  sau despre faptul că unele persoane sunt active şi după pensionare şi încasează atât salariul din Primărie cât şi pensia.

Mai puteţi remarca şi familiile care sunt pe statul de plată al  primăriei, în unele cazuri soţ-soţie fiind la acelaşi serviciu ce  preia cererile de locuinţe sociale inclusiv pe cele ale altor membrii de familie  sau  cazul familiei  unde lucrările la clădirea concesionată soţiei  îl au ca manager de proiect pe soţ.

Tot din organigrama prezentată reiese că din cei doi consilieri personali ai primarului unul este cu studii medii.

Buletin de Carei

comentarii

de localnic la 7 decembrie 2016 - 10:29

o gramada de pensionari platiti de primarie si tinerii nostri merg la munca in europa ca nu are trebuinta de ei primaru!RUSINICA domn jeno!!!si salariile lor nu se pot pune sa vedem si noi pe ce bani stau la primarie pensionarii?!

de stelu la 7 decembrie 2016 - 12:10

la politia locala a fost dat concurs pentru adjunct si acum apare ca e vacant postul. nu a fost bun ciprian domnule primar?

de ce tupeu la 7 decembrie 2016 - 15:36

sa ai in oras cu 21 de mii de locuitori 246 de angajati la primarie e o perfomanta

de diana la 7 decembrie 2016 - 21:19

ginerele primarului e la mediu ca sa aiba grija de tuia de la monument sa creasca cat mai inalti?

Lasati un comentariu