Gheorghe Mastan este noul director de la Clubul Elevilor Carei

• publicat la: 4 ianuarie 2017
Gheorghe Mastan este noul director de la Clubul Elevilor Carei

Gheorghe Mastan este noul director de la Clubul Elevilor din Carei. Acesta este singurul instructor de aeromodelaj din judeţul Satu Mare. Are 52 de ani neîmpliniţi şi a urmat cursurile   Şcolii  de Antrenori, Aeromodele din Bucureşti. Este căsătorit şi are un copil.  S-a implicat în activităţile de la Clubul de Modelism  încă din anul 1986 . Gheorghe Mastan a fost numit  prin detaşare la conducerea Clubului Elevilor de către  Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare. Numirea intră în vigoare din data de 9 ianuarie 2017.

Gheorghe Mastan a declarat pentru Buletin de Carei că se va implica în administrarea cât mai eficientă a acestei instituţii şi că îşi doreşte  să înfiinţeze şi alte cercuri.

,,Voi încerca să rezolv problemele cu care ne confruntăm, clădirea în care ne desfăşurăm activitatea  trebuie pusă la punct. La noi la Clubul elevilor participarea la cercurile de activităţi  este  gratuită. Şi  prezenţa la concursurile din ţară este gratuită  doar când e vorba de concursuri la Federaţie trebuie să contribuim. sper să avem şi în continuare rezultate cât mai bune,, a  menţionat  noul director de la Clubul Elevilor Carei , Gheorghe Mastan.

Îi dorim spor în toate şi cât mai multe realizări!

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu