Niciun nou-născut de sărbători la Carei. Doar la Satu Mare

• publicat la: 1 ianuarie 2017
Niciun nou-născut de sărbători la Carei. Doar la Satu Mare

De Revelion nici un plânset de nou născut  la Maternitatea din cadrul Spitalului Municipal Carei. Nici  de Crăciun. Pentru că Maternitatea nu are moaşe  de sărbători. Copii careienilor s-au năcut de sărbători la Satu-Mare. Ambulanţa din Carei  transportă gravidele  cărora le vine sorocul la Satu Mare.

Expresia „Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul” se potriveşte ca o mănusă în cazul Spitalului Municipal din Carei. Un aşezământ de sănătate modern cum este Spitalul Municipal Carei  închide  secţii pentru  că nu  are personal suficient.  Situaţia de la Maternitate este identică cu cea de la Sala de Operaţii unde nu se  realizau  intervenţii chirurgicale când anestezistul deja pensionar  are nevoie de  concediu.

Penuria de medici de specialitate şi personal medical cu pregătire medie  trimite careienii la Spitalul Judeţean sau din alte municipii. Până şi  Direcţia de învăţământ şi sănătate de la Primăria Carei  a rămas fără director care preferă să îşi ia concediu fără plată ca să lucreze în Ungaria la fel ca alţi angajaţi din primărie.

În municipiul Carei cei care au probleme de semnalat  către E-On Gaz o pot face doar într-o singură zi din săptămână după ce stau la cozi unde se împart bilete de ordine.

Oare care va fi următorul ,,serviciu,,  care  va rămâne fără personal în municipiul Carei ?

Pomul vieţii creşte mândru unde spiritul e viu !

La Mulţi Ani şi un An Nou mai bun!

vă urează

Buletin de Carei

mereu alături de careieni

Lasati un comentariu