Bal mascat la Şcoala Gimnazială din Petreşti

• publicat la: 27 februarie 2017
Bal mascat la Şcoala Gimnazială din Petreşti

Atmosferă de carnaval la Petreşti! Copiii din comună s-au distrat copios la balul mascat organizat de cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale  Dr. Ștefan Vonhaz.   Evenimentul s-a consumat joi 23 februarie şi i-a adunat laolaltă pe toți copiii din comună.

Prichindeii costumaţi în diverse personaje şi eroi din poveşti şi-au prezentat identitatea imaginară, împărtăşindu-ne din veselia şi imaginaţia lor ce trece, încă dincolo, pe tărâmul minunat al basmelor. Zânele, vrăjitoarele bune şi rele, pirații, prințesele și bucătarii au impresionat spectatorii cu o paradă, în urma căreia au fost premiate cele mai originale costumații.

Colectivul școlii din Petrești a dat din nou dovadă de o bună colaborare, spirit de lucru în echipă, imaginație și creativitate în organizarea compețiilor, care i-a ţinut în permanentă mişcare pe copii.

Extragerea tombolelor la final a fost un moment plin de emoţii, cu premii numeroase, premiul special fiind un tort delicious de casă.

Conform tradiţiei balul mascat se organizează în fiecare an, înainte de începerea postului Paştelui şi se bucură de un succes extraordinar atât în rândul copiilor şi părinţilor, cât şi în rândul profesorilor, care se implică an de an cu mare responsabilitate.

Informaţiile  de mai sus ne-au fost comunicate de directoarea şcolii prof. Sidonia Varga.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu