Marcel Ursan de la ASTRA Carei remarcat de Opinie de Carei

• publicat la: 25 martie 2017
Marcel Ursan de la ASTRA Carei remarcat de Opinie de Carei

Educaţia primită în familie şi  de la dascălii mei mă face să aduc mulţumiri celor care apreciază  munca pe care o depun.

Astfel, aduc mulţumiri blogului Opinie de Carei pentru că în acest an a scos în evidenţă rezultatul deosebit obţinut de Marcel Ursan la concursul RECITATIO de la Satu Mare unde  preşedintele juriului a fost renumitul Dorel Vişan.  Marcel Ursan a obţinut Premiul special al Juriului.

Aprecierea pentru gestul blogerului  fin de primar este cu atât mai mare cu cât în comunicatul Centrului de Creaţie  de pe pagina concursului  pe care l-a postat   Marcel Ursan nu era scos în evidenţă în mod  special.

Marcel Ursan este elevul de la Şcoala gimnazială ,,Vasile Lucaciu,,   pe care îl pregătesc din anul 2013 încoace  pentru concursurile de recitări. În fiecare an în care a participat la RECITATIO, concursul judeţean de recitări din lirica poeţilor sătmăreni, Marcel a obţinut premii importante.  Anul trecut a obţinut Premiul I iar acum doi ani a obţinut Diploma de Excelenţă.

La  ediţia de anul trecut de la RECITATIO am  pregătit şi participat  cu  doi elevi, Marcel Ursan  şi o elevă de la  Şcoala Gimnazială nr.3  şi anume Alexandra Danciu care a obţinut o  binemeritată Menţiune  tot cu o poezie a remarcabilului Dimitrie Sfura din Vezendiu.  Cei doi elevi au fost refuzaţi iniţial în cursul anului trecut să recite la Carei în cadrul unui concurs al limbilor materne, incident care la data respectivă a fost trecut sub tăcere  de penelul  celor care scriu pentru Primăria Carei.

http://www.buletindecarei.ro/2016/02/embargo-impus-asociatiunii-astra-carei.html

Mulţumesc familiilor care au avut încredere în şansele noastre de a obţine rezultate deloc neglijabile.

 

Daniela Ciută

 

Lasati un comentariu