Ministerul Agriculturii investește 480 de milioane de euro în 4 ani pentru porci din rase străine

• publicat la: 19 martie 2017
Ministerul Agriculturii investește 480 de milioane de euro în 4 ani pentru porci din rase străine

Să cheltuiești 480 de milioane de euro pentru încurajarea unor rase străine de porci într-un sistem ultra industrial de agricultură chimizată este posibil doar în Colonia România.

În Germania o astfel de decizie ducea la căderea guvernului în 3 zile!

Să pui mâncare chimizată legală (plină de hormoni, rezidii de pesticide, rezidii de îngrășăminte, rezidii de metale grele) din rase străine în farfuria românilor (act de sinucidere politică și de trădare națională în Franța sau Austria) și să te mai și voteze acest popor este o performanță politică de invidiat în Europa.

Doar în această colonie politică și economică numită România este posibil ca prin politici publice să aloci sume uriașe (480 milioane de eurohttp://www.madr.ro/docs/agricultura/Programul_de_Guvernare_pentru_agricultura.pdf) pentru încurajarea porcul săracului, un porc din rase străine, crescut industrial (Marele alb) care este furajat cu produse intens chimizate, un porc cu colesterol ridicat.

Peste 70 % din această industrie este deținută de către străini (vezi chinezii de la fostul Comtim Timiș).

Acest program de guvernare pe agricultură (vezi investițiile pe porc și tomate) este organizat și dirijat pe zona de câmpie a României (Câmpia de vest, Câmpia de vest și Bărăgan) înspre jucători străini sau români din zona politică.

Actualul partid de guvernare a avut întotdeauna o filosofie de susținere a agriculturii industriale urând de moarte ferma țărănească, o reminiscență filozofică a bolșevismului și comunismului.

Au adus la sărăcie lucie clasa țărănească din România încât aceasta a ajuns în situația să voteze dușmanul de moarte (Sindromul Stockholm în care victima pactizează cu agresorul) reprezentat astăzi de urmașul de frunte al P.C.R.

Acest derapaj axiologic al  PSD-ului generat de interesele uriașe ale unui fost Prim Ministru celebru în afacerile din agricultura industrială, scoate agricultura românească de pe ecartamentul clasic al agriculturii familiale din Franța, Germania etc…

Exponenții acestui partid urăsc de moarte tot ceea ce înseamnă familie țărănească din România și ca atare sunt campioni mondiali ai luptei împotriva acestei clase sociale.

Au reușit performanța unică ca în ultimii 27 de ani să trimită la groapa istoriei 3,1 milioane de familii țărănești după ce le-au folosit votul atâția ani.

Filosofia politică care stă la baza acestui program de guvernare pe agricultură este cea a corectitudinii politice, PSD-ul fiind un reprezentant de seamă în România al marxismului cultural alături de USR și o parte însemnată din UDMR, PNL și PMP.

Prin acest program de guvernare se dă lovitura fatală fermei familiei țărănești încât până în 2020 să mai treacă în istorie încă cca. 700 000 de ferme familiale țărănești din cele cca. 920 000 de ferme care au mai rămas astăzi la APIA.

continuare pe  romanianoastra.info

Lasati un comentariu