Politicianul şi consilierul personal al primarului Kovacs nu vede performanţa sportivilor români ci doar comentarii

• publicat la: 30 martie 2017
Politicianul şi consilierul personal al primarului Kovacs nu vede performanţa sportivilor români ci doar comentarii

Politicianul şi consilierul personal al primarului Kovcs, plătit din banii careienilor, vânează fiecare comentariu   postat pe Buletin de Carei şi reacţionează la minut de ai impresia că le pune el ca apoi să aibă motiv  de căutat gâlceavă.

Comentariul este postat de pe un telefon mobil cu abonament la Orange.  Până atunci putem şi noi să presupunem că poate fi  şi un provocator din grupul consilierului  care nu scrie deloc în limba română  şi nu comunică deloc în limba română deşi este angajat la UAT Municipiul Carei. Pentru  informarea sa personală, redacţia  Buletin de Carei nu funcţionează la foc continuu adică nu are angajaţi care să stea cu ochii în calculator 24 de ore din 24 şi să verifice la minut fiecare comentator sau postac.

Iniţial am  crezut că e vorba de un spirit de observaţie mai dezvoltat din partea politicianului consilier  dar după episodul cu poezia lui Nicolae Băciuţ  publicată în revista Vatra Veche pentru care am fost  arătaţi cu degetul  pe blogul său personal( pe care postează şi în timpul când se află la Primăria Carei)  şi după totala linişte din partea lui când vine vorba de  sportivii de la atletism care ridică numele Careiului pe cele mai înalte trepte ale podiumului de premiere am constatat că e doar răutăcios. Despre performanţa elevilor români de la Campionatul Naţional de aruncări am scris mult mai devreme la fel şi despre  elevul careian care a primit din partea marelui Dorel Vişan la Satu Mare  Premiul Special al juriului condus de domnia sa. Tăcere totală din partea acestui consilier răutăcios din Căpleni.

Consilierul cu studii medii al primarului  municipiului Carei  critică doar  Buletin de Carei pentru că a prea românesc, se agaţă de poezii ale unor autori renumiţi doar pentru că numele revistei Vatra Veche îl deranjează cum sună şi ignoră total în calitatea sa de consilier personal al unui primar problemele cu care  se confruntă românii din Carei.

Despre starea critică în care se află Căminul Cultural Ianculeşti nu a făcut nici o referire şi nici o deplasare la faţa locului pentru a prezenta imagini şi a încerca apoi să convingă executivul de necesitatea accesării unui proiect cu finanţare europeană pentru reabilitarea lui . Atunci  am fi considerat că este echidistant,  la fel cum ar fi trebuit să consemneze că colegii săi de la fracţiunea UDMR au votat împotriva amplasării bustului lui Mihai Eminescu în Carei în februarie 24 , anul 2015.  În schimb acesta  incită mereu cititorii maghiari împotriva Buletin de Carei sau a celor ce fac opoziţie primarului care este şeful său direct şi pe linie politică şi profesională.

Din partea unui angajat în administraţia  unui oraş multietnic  pe funcţia de consilier personal al primarului aveam alte aşteptări dar  se mai şi înşeală omul.  Dar de unde nu e  respect  şi faţă de români  nici Cel de Sus  nu cere.

Buletin de Carei

n.r…. prima poză este preluată de pe Google

Lasati un comentariu