Administratorul Beko și consilierul Szasz de la Primăria Carei dezbat bugetul doar pe un blog privat

• publicat la: 16 aprilie 2021
Administratorul Beko și consilierul Szasz de la Primăria Carei dezbat bugetul doar pe  un blog privat

Respectați careienii care vă plătesc salariile și dezbateți bugetul și pe paginile oficiale ale  Primăriei Carei! În goana după trafic, consilierul datornic al primarului Kovacs, postează în timpul programului de lucru interviuri cu administratorul public Beko pe blogul său personal.

Dacă a văzut că nu se iau măsuri pentru postările consilierului primarului Kovacs în timpul programului plătit din banii careienilor, administratorul Beko a prins curaj și a copiat purtarea finului primarului.

Astfel, bugetul municipiului Carei este  prezentat de administratorul public Beko pe blogul Opinie de Carei NU și pe paginile Primăriei Carei.

Contribuabilii careieni care le plătesc salariile grase celor doi angajați nu pot citi pe paginile oficiale ale  Primăriei Carei prezentarea bugetului de către administratorul public Beko.

De remarcat că la Primăria Carei doar  inginerul Beko poate prezenta bugetul municipiului deși atât directorul economic Gindele Emese  cât  și consilierul Szasz au studii economice. Este aspectul pe care l-am semnalat mereu legat de (ne)realizările unora pe plan profesional.

Bani gârlă pentru astfel de persoane cu comportamente deviate de la legal. Instituția Prefectului   se face că nu vede ce se petrece la Carei mai ales de când a fost numit director de cancelarie fiul primarului Kovacs.

Administratorul Beko nu are postat CV-ul pe site-ul Primăriei Carei iar consilierul Szasz nu are postată Declarația de Avere. Amândoi sunt plătiți din bani publici și se pare că au câte ceva de ascuns.

Buletin de Carei

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu