Bilete CFR online cu 6 ore înainte de plecarea trenului

• publicat la: 15 iunie 2017
Bilete CFR online cu 6 ore înainte de plecarea trenului

CFR Călători informează că pentru a veni în sprijinul clienților, începând de astăzi 14 iunie a.c., biletele se pot cumpăra online cu cel puţin 6 ore înainte de plecarea trenului, față de 12 ore cât era până acum.

Biletele în trafic intern pot fi achiziţionate anticipat, cu până la 30 de zile înainte de efectuarea călătoriei.

IMPORTANT pentru pasageri este faptul că tipărirea biletului online nu este obligatorie! Identificarea în tren are loc în baza ID-ului (codului) biletului electronic care poate fi notat / fotografiat și a unui act oficial de identitate (Carte de Identitate, paşaport, permis de ședere).

Reamintim pasagerilor care utilizează internetul că aplicaţia de cumpărare online a biletelor de tren poate fi accesată direct de pe site-ul oficial www.cfrcalatori.ro<http://www.cfrcalatori.ro>, din secţiunea MyCFRCălători/Login.

Aceasta facilitează cumpărarea de bilete la toate trenurile InterRegio şi Regio Expres cu regim de rezervare în trafic intern. La cumpărarea de bilete online se adaugă o reducere de 5% la suma finală, care se cumulează și cu alte discounturi.

De exemplu, pentru călătorii care deţin Cardul Tren Plus reducerea este de aproximativ 30%. Tipurile de bilete care pot fi achiziţionate sunt: la preţ întreg (adult), copil, elev, minigrup 2 – 5, oferta dus-întors, bilet în baza cardului TrenPlus sau bilete pentru adult și copil cu reducere de la 10% până la 25% din tariful de transport la cumpărarea cu anticipaţie de 6 – 30 zile.

Cumpărarea, modificarea sau restituirea biletelor CFR achiţiţionate online se poate efectua până cel mai târziu cu 6 ore înainte de plecarea trenului, direct de către client din contul său de utilizator. Factura se emite și se transmite pe adresa de e-mail în format electronic, numai la cerere, prin completarea formularului specific din contul de utilizator.

Pentru cumpărarea biletelor online, clienţii trebuie să se înregistreze în contul MyCFRCălători/Login de pe site-ul www.cfrcalatori.ro<http://www.cfrcalatori.ro/>, să completeze toţi paşii indicaţi pe platformă, să aleagă destinaţia unde vor să ajungă şi să finalizeze plata. După ce tranzacţia este confirmată ca fiind plătită, clientul primeşte, via e-mail, varianta electronică a biletului de tren, disponibil şi din contul de utilizator. Informaţii suplimentare despre utilizarea platformei sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro<http://www.cfrcalatori.ro> la secțiunea Tarife în ţară / Cum cumperi bilet<http://cfrcalatori.ro/ro/tarife-tara/cum-sa-cumperi-bilet> sau la numerele de telefon: 0731990987, 0731990129 şi 021.319.353 (zilnic, în intervalul orar 08:00-20:00).

CFR Călători mulțumeşte tuturor pasagerilor care își cumpără de fiecare dată bilet de tren!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu