,,Am trimis poza…Si au şters comentariile,,

• publicat la: 11 iulie 2017
,,Am trimis poza…Si au şters comentariile,,

Cititori ai Buletin de Carei   ,,au interzis,,  în a comenta pe blogurile  care cred că fac un bine Primăriei dacă ascund  realitatea. Unul dintre aceştia a dorit să trimită în mai multe locuri imagini de  la domiciliul său pentru a semnala situaţia cu care se confruntă. Primăria înalţă mereu drumul cu câte un strat de piatră astfel că la fiecare ploaie  apa se scurge direct în curţile oamenilor. Lucruri ciudate se petrec la Carei unde chiar şi  o inundaţie  se doreşte ascunsă  de administraţia actuală prin toate mijloacele de care dispune.

Cum  apreciaţi faptul de a  şterge  comentariile şi trimiterile  careienilor care vor doar o mână de ajutor în rezolvarea problemelor lor?  Marea Asfaltare s-a dovedit a fi o Mare Păcăleală cu lucrări de mântuială plătite din banii careienilor. La fel ca cea din 2011 unde  însă  cineva a sifonat 1,5 milioane lei noi.

Asaltul asupra careienilor care au curajul de a spune care este  necazul lor, situaţia cu care se confruntă   este din ce în ce mai evident. În Republica de la Carei nimeni nu trebuie să vorbească  despre prăpădirea banilor careienilor în  inters de grup.

Înlocuirea liberei exprimări şi a prezentării realităţii careiene   cu înjurături , denigrări şi blocări de comentarii   se doreşte a deveni  paravan  pentru neregulile ,,grupului,,  de conducători.

Vă amăgiţi şi credeţi că dacă blocaţi difuzarea imaginilor de la inundaţiile din curţile oamenilor  realitatea cruntă dispare?

Carmen Borota
Carmen Borota Da.am observat.Am scris la celalat ziar.Am trimis poza…Si au sters comentariile.Eu nu tin cu nimeni ,doar imi zic oful…

· Răspunde · Mesaj · Ieri la 16:53

Carmen Borota
Carmen Borota Cand am vazut ca face haz de necaz, cica buletin de carei ar fi exagerat cu inundatiile! NU! Asta e realitatea!

Carmen Borota Am rugat echipa de la Saminstal sa nu mai inalte drumul..ceea ce o facut an de an primaria …strat cu strat de griblura au tot inaltat. Asa zis drum e mai inalt decat trotuaru,cele doua case ..nr 9 si 11 sunt in sant efectiv! Ce sa facem? Ne inaltam trotuarul an de an ce vin astia sa ne pietruiasca! In catiava ani facem pasarela

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu