Primăria Carei șterge comentarii de pe pagina sa de Facebook

• publicat la: 30 aprilie 2019
Primăria Carei șterge comentarii de pe pagina sa de Facebook

UPDATE– După apariția acestui material, administratorul paginii Primăria Carei a șters și celelalte comentarii. Botniță pentru libera exprimare pe pagina Primăriei Carei!

…..

Marți, a treia zi de Paște, Primăria Carei își face păcate și șterge comentariile care nu îi sunt favorabile de pe pagina sa de Facebook.

În lipsă de orice argumente pentru abuzurile practicate, Primăria  Carei postează filmulețe cu traficul de pe Centura Carei evitând cu bună știință prezentarea panourilor de presemnalizare care nu conțin nicio atenționare pentru camioane.

Niciunul dintre panourile rutiere informative amplasate regulamentar nu include un indiciu pentru camioane. Drumul VO19G nu este semnalat pe panourile rutiere informative care preced intrarea în sensul giratoriu. Doar după ce intri în sensul giratoriu și te afli în mijlocul lui apare un panou  pentru camioane …

http://www.buletindecarei.ro/2019/03/semnalizare-deficitara-la-varianta-de-ocolire-carei.html

Comentariile celor  care emit opinii despre nesemnalizarea variantei de ocolire pe pagina Primăriei Carei sunt șterse de administratorul paginii Primăriei Carei deși este plătit din banii careienilor  care plătesc taxe și impozite.

Comportament tipic activiștilor de partid din perioada dictaturii comuniste, perioadă în care a ajuns la Carei și actualul primar Kovacs ca și director la fabrica de mobilă Crasna, numit fiind de PCR.  Primarul renumit pentru  falimentarea tuturor societăților pe care le-a administrat sau deținut  nu acceptă și alte comentarii decât cele laudative, crezând că poate ascunde realitatea cu ajutorul propagandei plătite din bani publici. În tot acest timp locuitorii de pe arterele strada Mihai Viteazu si bdul 25 Octombrie se plâng că traficul greu le distruge încet dar sigur casele și liniștea.

Buletin de Carei

comentarii

de Poet Carei City 2019 la 2 mai 2019 - 08:56

Ascundem gunoaiele,sub covor mai bine miroseste,tirurile oricum soseste,in orice directie sa circule,realitatea careiana pe balanta,lipim smecheriile ca pe o faianta,sa arata cat mai frumos ca si o cloanta.

Lasati un comentariu